Beoordeling

Klant recenties

Tevreden met onze diensten en service? Laat dan uw beoordeling achter. 

Of wilt u weten wat andere klanten van ons vonden of hoe zij ons hebben ervaren?
Bekijk dan de onderstaande beoordelingen.

Vakmanschap!

Locatie:Zuidhorn
Rated 5,0 out of 5
16 april 2024

Wij hebben onze complete woning laten renoveren. Al het houtwerk is vervangen voor kunststof. Van offerteaanvraag tot het uitvoeren van het werk is echt alles zeer goed geregeld! Afspraken worden keurig nagekomen, elke dag wordt alles weer netjes achtergelaten. De uitvoering en het resultaat is echt boven verwachting. Ismaël en zijn collega’s zijn echte vakmannen en de mensen op kantoor en fabriek leveren ook vakwerk af! Wij hebben al ontzettend veel positieve reacties ontvangen en meerdere mensen hebben de contactgegevens van Holthaus genoteerd. Ga zo door! Hartelijke groet,

Trijntje en Simon

Simon en Trijntje de Vries

Klasse werk!

Locatie:Groningen
Rated 5,0 out of 5
11 april 2024

Deze week hebben Lars en Ricardo onze nieuwe deur en kozijnen geplaatst. Prachtig werk hebben ze gedaan! Beleeft, meedenkend en zeer prettig in de omgang. Holthaus zullen we zeker bij anderen aanbevelen! Hartelijk dank

Anne en Bettie Harkema

Super blij!

Locatie:Groningen
Rated 5,0 out of 5
10 april 2024

Mijn ervaring met Holthaus is een zeer goede. Het eerste gesprek met Gerhard en het bezoek aan de showroom waren positief. Er werd meegedacht en we zijn gastvrij (ook de hond) ontvangen.

Vorige week zijn de deuren, kozijnen en gevelbekleding geplaatst door Lars en Ricardo. Door weer en wind hebben ze 4 dagen hard en super netjes gewerkt. Helaas kon ik ze geen regenkleding geven, maar wel een handdoek. Echte vakmannen! In het contact zeer vriendelijk en beleefd. Geen vraag was teveel.

Nogmaals bedankt Lars en Ricardo voor het mooi resultaat!!!

Bianca Harkema

Holthaus kozijnen een topbedrijf .

Locatie:Veendam
Rated 5,0 out of 5
8 april 2024

Vandaag 6-4-2024 Woonkamer kozijn geplaatst ,aanvulling op de rest van de woning .

Alles door holthaus geplaatst ,ervaren zeer net en betaalbaar goede luxe kozijnen en deuren.

Vandaag waren er lars boelen ,ricardo en tim van der laan ,de ervaren monteurs en alles zeer netjes afgewerkt ,ook netheid staat bij hun hoog in het vaandel ,zelfs de stofzuiger komt er aan te pas ,schoon opgeleverd alles nemen ze mee aan afval oude kozijnen

dankje jongens .

Fam zuidema

Nieuwe deur en 2 ramen

Locatie:Uithuizen
Rated 5,0 out of 5
3 april 2024

Op 25 maart zijn mijn voordeur en twee ramen vervangen.

Alles is binnen een dag gedaan en ik ben er super tevreden mee.

HOLTHAUS is zeker een aanrader en mocht ik in de toekomst meer ramen willen vervangen dan weet ik waar ik moet zijn.

Vova Bischoff

Laat hier uw beoordeling achter

Bent u erg tevreden met de service en diensten die Holthaus heeft geleverd? Of wilt u ons gewoon bedanken?

Laat dan uw beoordeling achter. 

Woning voorzien van een kunststof kozijnen en kunststof deur op maat gemaakt door Holthaus.
Scroll naar boven

Wij zijn op vakantie van
25 maart 2024 tot 1 april 2024!

Op dinsdag 2 april 2024 zullen wij weer voor u klaar staan!

Over op kunststof in 2024?

Wilt u ook over op kunststof?

Wilt u graag over op kunststof kozijnen of deuren?

Weet u nog niet zeker of het wat voor uw woning is of wat er mogelijk is?