Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Goede service

Rated 5 out of 5
23 september 2022

Jongens hebben steeds doorgewerkt, werkten precies en schoon, als ik vragen had werd ik vriendelijk te woord gestaan, kozijnen zijn net geplaatst en ziet er keurig uit dankjewel Keno W, Keno E en Patrick

Renze

SUPER, SUPER, SUPER

Rated 5 out of 5
23 september 2022

Ben helemaal flabbercasted (met stomheid geslagen). Wat een super bedrijf! En wat een super mensen werken daar!! Zeer correcte mensen (Doris) per mail geweldig. Wat een service!! 2 deuren en 1 raam besteld en ongelofelijk super geleverd. 2 monteurs zijn 1 1/2 dag bij ons geweest en wat een toppers. Alles zeer goed opgeruimd alle troep werd meegenomen. Alles werd schoon achtergelaten, zelfs met een stofzuiger alles schoon gezogen. Echt ongelofelijk. Heb dit nog nooit van een Nederlands bedrijf meegemaakt!!

Klaas Jager

Schuipui, raam en deur aangebracht

Rated 5 out of 5
19 september 2022

Wij zijn zeer te spreken over de service van Alex R. Flavius en de rest. Ondanks de taalbarriére was het fijn communiceren met het personeel. De kwaliteit van het opgeleverde resultaat was tip top in orde. Wij zij erg blij en tevreden dat wij jullie als bedrijf hebben ingehuurd. Mochten we weer wat willen verbouwen, dan zullen wij zeker contact opnemen met Holthaus.

Familie Gulraj

Vakwerk en goede communicatie

Rated 5 out of 5
19 september 2022

Voor de derde keer de mannen van Holthaus bij ons gehad. En voor de derde keer erg tevreden! Dit keer een mooie voordeur geplaatst gekregen. Vanaf het moment van offerte, tot aan het plaatsen goede communicatie.
Ze weten goed wat je wensen zijn, werken goed en vakbekwaam en ruimen netjes alles op. En altijd vriendelijke mensen!
Wij zijn erg tevreden, zouden de volgende keer weer voor Holthaus gaan en ook zeker het bedrijf aanbevelen!

Fam. Viel

Tevreden

Rated 5 out of 5
15 september 2022

Bijna de hele boerderij voorzien van nieuwe kozijnen. Er wordt zeer netjes gewerkt door vriendelijke mensen. Eventuele problemen worden snel en netjes opgelost. Wij zijn heel tevreden.

Bentum

Onze producten

Projecten

Laatste nieuws

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.