Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Top werk afgeleverd

Locatie:Wagenborgen
Rated 5 out of 5
30 januari 2023

Na lang wachten is deze week van een raam een deur gemaakt. Prima afgewerkt , heel blij mee.

Els

Kunststof voorkant

Locatie:Golfslag 62, Groningen
Rated 5 out of 5
30 januari 2023

Op 23 januari zijn Ismail, Jonas en nog een collega bij mij verschenen om de voorkant van mijn huis van kunststof te voorzien. Ze waren keurig op en hebben een week werk geleverd waar je heel blij van wordt. Zeer vriendelijk, kundig en ze hebben alles keurig achter gelaten. Als de achterkant moet dan zal ik zeker dir bedrijf inschakelen.

Eddy Siegers

plaatsing kozijnen.

Locatie:Groningen
Rated 5 out of 5
23 januari 2023

Gisteren, 19 jan. 2023 zijn Ismail en Jonas geweest om kunststof kozijnen te plaatsen. Ze waren vroeg, op de afgesproken tijd, verstonden en praten redelijk goed Nederlands. Ze hebben keurig werk geleverd, schoon achter gelaten en alles netjes afgewerkt. Grote klasse. Dit bedrijf kunnen we zeer zeker aanbevelen. Het contact met het bedrijf is erg goed en ze reageren zeer vlot in goed Nederlands.

fam. Oltmans

Zeer goed

Locatie:De Wolden 18, Ten Boer
Rated 5 out of 5
16 januari 2023

Een nieuwe kunststof deur geplaatst. Zeer goed werk afgeleverd. Ze waren op de tijd dat er afgesproken was aanwezig. Ze hebben de plinten keurig op maatgemaakt. De afwerking was super. Er is uitleg gegeven en we kregen zelfs een presentje. Wij zijn er erg blij mee.

Theo Geurts

Klasse

Locatie:Midwolda
Rated 5 out of 5
5 januari 2023

In deze december maand hebben Cristian . Keno en Thomas bij ons Kozijnen geplaatst wij en de mensen bij ons in de straat vinden het een knap stukje vak werk zowel binnen als buiten .toppers

Rob

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.