Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,ย  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Plaatsing kunstof kozijnen

5,0 rating
5 oktober 2020

Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing vd nieuwe kozijnen en ramen!! Hele proces van begin tot eind goed, makkelijk, duidelijk, goede kwaliteit en niet te duur!
Ze hebben heel netjes en vakkundig gewerkt en niks geen rommel achtergelaten! Echt top! Super bedankt Holthaus!!๐Ÿ˜€๐Ÿ‘
Met vriendelijke groeten;
Fam. Koelewijn uit Hardenberg, Holland

Koelewijn

Vervangen voorpui cafetaria in Groningen

5,0 rating
2 oktober 2020

Het vervangen van een zeer oude aluminium voorpui in een kunstof voorpui ging voortvarend. Er kwam wat tegenspoed tijdens de werkzaamheden, maar gelukkig werd er op dezelfde dag nog opgelost, complimenten aan het hele team. De afwerkingen waren van hoog niveau en alles werd netjes opgeruimd tegen het einde. Ik zal hun persoonlijk willen bedanken voor de snelle plaatsing en nog wel dezelfde dag is alles klaar. Ik zal de firma Holthaus zeer aanbevelen bij anderen!

H. F. Luk

vervangen kozijnen en deuren

5,0 rating
28 september 2020

prima werk geleverd door Alexander R. en Keno E.

Filipovic Marin en Mirjana

offerte

5,0 rating
28 september 2020

Je krijgt goede informatie in de offerte en adequate reacties op vervolg-vragen.

j.l. Kappenburg

hefschuifpui geplaatst

5,0 rating
24 september 2020

Van eerste e-mail tot en met de plaatsing van de hef/schuifpui zeer correct en prettig contact.
Alle afspraken verliepen vlot en zijn volledig waar gemaakt.
De plaatsing werd netjes en zeer vlot afgewerkt en de werkplek is keurig achtergelaten.
Ik kan de firma Holthaus van harte aanbevelen.

E.J.Willemsen

Plaatsing kunstof kozijnen

5,0 rating
5 oktober 2020

Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing vd nieuwe kozijnen en ramen!! Hele proces van begin tot eind goed, makkelijk, duidelijk, goede kwaliteit en niet te duur!
Ze hebben heel netjes en vakkundig gewerkt en niks geen rommel achtergelaten! Echt top! Super bedankt Holthaus!!๐Ÿ˜€๐Ÿ‘
Met vriendelijke groeten;
Fam. Koelewijn uit Hardenberg, Holland

Koelewijn

Vervangen voorpui cafetaria in Groningen

5,0 rating
2 oktober 2020

Het vervangen van een zeer oude aluminium voorpui in een kunstof voorpui ging voortvarend. Er kwam wat tegenspoed tijdens de werkzaamheden, maar gelukkig werd er op dezelfde dag nog opgelost, complimenten aan het hele team. De afwerkingen waren van hoog niveau en alles werd netjes opgeruimd tegen het einde. Ik zal hun persoonlijk willen bedanken voor de snelle plaatsing en nog wel dezelfde dag is alles klaar. Ik zal de firma Holthaus zeer aanbevelen bij anderen!

H. F. Luk

vervangen kozijnen en deuren

5,0 rating
28 september 2020

prima werk geleverd door Alexander R. en Keno E.

Filipovic Marin en Mirjana

offerte

5,0 rating
28 september 2020

Je krijgt goede informatie in de offerte en adequate reacties op vervolg-vragen.

j.l. Kappenburg

hefschuifpui geplaatst

5,0 rating
24 september 2020

Van eerste e-mail tot en met de plaatsing van de hef/schuifpui zeer correct en prettig contact.
Alle afspraken verliepen vlot en zijn volledig waar gemaakt.
De plaatsing werd netjes en zeer vlot afgewerkt en de werkplek is keurig achtergelaten.
Ik kan de firma Holthaus van harte aanbevelen.

E.J.Willemsen

Kunststof kozijnen voorgevel inclusief voordeur

5,0 rating
20 september 2020

Vorige week kunststof kozijnen met een nieuwe voordeur laten plaatsen in de voorgevel van de woning door de fa Holthaus. (De achtergevel was al door hun gedaan in 2016) Wederom is er zeer netjes gewerkt nu door Ismail en Sharam. Zijn zeer tevreden met het resultaat, ook de afwerking aan de binnenzijde van de woning is prima gedaan. Ismail is een absolute topper die denkt in oplossingen.

Bert Smid

vervangen kozijnen en deuren

5,0 rating
18 september 2020

prima werk uitgevoerd door Alexander en Keno, zeer tevreden over bedrijf Holthaus.

Filipovic Marin en Mirjana

vervanging drie ramen en een voordeur

5,0 rating
17 september 2020

Twee jaar geleden heeft het team Holthaus onze voorgevel met erker al voorzien van kunststofkozijnen. We waren toen al erg tevreden over de manier van werken en de kwaliteit van het materiaal. Dit was de westgevel aan de beurt. En ook nu werd er duidelijk en correct gewerkt en gecommuniceerd. Hans, Jรถrg en Lars hebben het keurig opgeleverd. Tussendoor regelmatig schoonmaken. Prachtig werk. En het metalen ornament van de oude houten deur uit 1938 staat ook op deze nieuwe kunsstof deur heel mooi. Want meedenken en oplossingen aandragen dat kunnen ze wel bij Holthaus.

fam. Tanja

Alle kozijnen en gevelbekleding vervangen door Holthaus

5,0 rating
17 september 2020

Op 17 Augustus is het team van Holthaus, bestaande uit Alex, Keno en Lars, gestart met de werkzaamheden aan ons huis. Ruim 2 weken later op dinsdag 1 September zijn de werkzaamheden afgerond. We zijn heel tevreden over Holthaus vanaf de start, het offertetraject, tot aan de daadwerkelijke uitvoering! Alex, Keno en Lars zijn echte vakmensen en de communicatie verliep heel soepel. Ook de nazorg was dik in orde! Voor kunststof kozijnen en gevelbekleding ga je dus naar Holthaus! Van harte aanbevolen!

Reitze

Voordeur

5,0 rating
9 september 2020

Wederom weer top.
Alex en collega bedankt!
Erg blij met mijn nieuwe voordeur.

Manfred Gelderloos

Uitermate tevreden!

5,0 rating
3 september 2020

Deze week hebben Keno en Alex onze achtergevel voorzien van mooie nieuwe kozijnen. We zijn uitermate tevreden over het resultaat! Alles is tot in de puntjes gemonteerd en afgewerkt en overal wordt goed over nagedacht. We hadden nooit gedacht dat het resultaat zo mooi zou zijn. Ook de communicatie verliep prima; vragen worden geduldig beantwoord en medewerkers zijn uitermate vriendelijk. Op naar volgend voorjaar wanneer de voorgevel voorzien wordt van nieuwe kozijnen!

Edwin

Vervanging schuifpui en schuurdeur

5,0 rating
3 september 2020

Afgelopen maandag en dinsdag hebben de monteurs Lars, Julien, Keno en Alexander op bijzonder professionele wijze onze aluminium schuifpui en houten schuurdeur vervangen door kunststof exemplaren. Dat gebeurde allemaal heel netjes en alles werd schoon achtergelaten. Complimenten voor de uitvoering! We zijn er erg blij mee en raden Holthaus van harte aan.

Martin Nevels

Plaatsen kunstof pui met achterdeur

5,0 rating
24 augustus 2020

Op 21 augustus zijn Marc en Julien van Holthaus bij ons geweest voor het plaatsen van de pui met achterdeur. Mijn man was zag er tegenop. Maar deze heren hebben super keurig en netjes de pui geplaatst. Wij zijn super tevreden over de pui. En zeker over de manier waar op de heren hun werk deden. Alles is keurig netjes achter gelaten. Vriendelijk en correct. Zeker het aanraden waard. prijs kwaliteit is echt super.

K.P Duiker

Kunststof kozijnen, screens en plissees

5,0 rating
19 augustus 2020

Prettige contact vanaf eerste bezoek tot en met oplevering van het werk. Zowel verkoper als monteurs denken met de klant mee. Monteurs werken erg netjes en laten elke namiddag de ruimte schoon achter.
Inmiddels al een afspraak gemaakt om ook de buitendeuren te gaan vervangen voor kunststof exemplaren.
Wij zullen Holthaus zeker bij vrienden en bekenden aanraden.

Fam. Schuiling

Kunstig kozijnen

5,0 rating
19 augustus 2020

Op donderdag 13 augustus zijn er bij ons nieuwe kozijnen geplaatst in onze woning door een team van uw Firma.
Wij willen graag onze dank uit spreken op de manier hoe uw team de kozijnen bij ons heeft geplaatst.
Ondanks dat het boven de 30 graden was zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd.
Ook werd er meegedacht over onze wensen ,ook zijn wij zeer tevreden over de afwerking en herstel werkzaamheden.
Het viel ons ook op dat alles netjes werd opgeruimd door de mannen.
Onze dank is dan ook zeer groot naar Chris,Tim,Andreas,Leon en Patrick
Willem en Ellen Dijkstra

Willem en Ellen

Kozijnen

5,0 rating
17 augustus 2020

Woensdag 12 augustus kwamen ismail,sharam en lukas bij ons om kozijnen in te zetten.
Goede jongens hebben goede werk gericht super! Wij zijn er heel blij mee. En ook met afwerking.. jongens top gedaan!!

Koert bisschop

kozijnen

5,0 rating
15 augustus 2020

vandaag 12 aug waren kun en lars bij ons kozijnen te plaatsen alles super voor elkaar zijn zeer tevreden over holthaus en deze 2 medewerkers van hun bedrijf goede service zeer tevreden tineke en marten

tineke en marten boiten

Kunststof kozijn, schuifpui en zonwering

5,0 rating
3 augustus 2020

Zeer tevreden over de firma Holthaus, ze denken overal goed over mee en komen met oplossingen.
Ismael, Sharam & collega zijn zeer vakkundig, werken netjes en super op tijd.
Alles wordt elke dag opnieuw netjes afgewerkt en achtergelaten, zijn ook super tevreden met de nieuwe schuifpui en keurige afwerking binnen bij onze gietvloer.
De zonwering is ook echt een aanrader!

Familie Boels

Plaatsen kozijnen en voordeur

5,0 rating
29 juli 2020

Geweldig team. Ismail en Keno werken kundig, snel en netjes. Vakmensen ๐Ÿ‘๐Ÿป
Zijn vriendelijk en behulpzaam.
De deur en kozijnen zijn van super kwaliteit en de afwerking is heel goed. Alles wordt keurig afgekit en opgeruimd. Zou Holthaus zeker aanbevelen.

Johan van Zalen

plaatsing kozijnen

5,0 rating
28 juli 2020

Het plaatsen van de kozijnen is op zeer correcte manier gebeurd .
Er werd zeer gedisciplineerd gewerkt en aan het eind van de dag werd alles keurig opgeruimd.
Wij zijn zeer tevreden met de fa Holthaus
Alex en Eugen bedankt

RJ de Jager