Daar wij momenteel een hoge werkdruk en veel montages hebben zijn wij helaas momenteel niet bereikbaar via chat of whatsapp. Tevens duurt het wat langer als normaal dat u een offerte van ons kan verwachten. Wij hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie.
Wegens bedrijfsvakantie zijn we gesloten van 16 december 2019 tot en met 6 januari 2020. Vanaf 7 januari 2020 staan we weer voor u klaar.

Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Kozijnen

5,0 rating
28 november 2019

De kozijnen zijn keurig geplaatst en ik ben zeer tevreden over het opruimen

A.Hofland

Vakmanschap

5,0 rating
27 november 2019

In de week van 18 november hebben Alex, Michael en nog een medewerker kunststof kozijnen bij ons geplaatst. We vonden het vooraf best spannend vanwege de taal. Wij Nederlands en zij Duits, maar dat ging meer dan prima.
We waren erg onder de indruk van het harde werken. De kozijnen werden in een rap tempo geplaatst. Ook werd er steeds goed schoon gemaakt door de mannen, heel erg fijn. De afwerking is prachtig geworden. We zijn ontzettend blij met het resultaat en willen iedereen Holthaus aanraden.
Echt vakmanschap!

José Smids

Nieuwe kozijnen in het huis vervangen

5,0 rating
22 november 2019

Goed personeel aan het werk Alex,Ismael ,Julien en Keno , waren 5 dagen gepland ,3 dagen was het af, overleg hoe ik het wilde hebben ook met advies kwamen de jongens , ook toen ze al iets geplaatst hadden ,hebben ze later zelf toch weer veranderd met overleg!
Rustige ,hard werkende jongens met gevoel voor humor!
Volgend project door Holthaus.
Wietze Norden,Bellingwolde

Wietze Norden

Kozijnen, rolluiken, deuren en schuifpui

5,0 rating
20 november 2019

Vorige week hebben medewerkers van Holthaus, Ismael, Keno en nog twee medewerkers, bij ons nieuwe kozijnen, deuren en een schuifpui geplaatst. Er waren wat uitdagingen die ze vakkundig hebben opgelost. Alles is even mooi en netjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden over Holthaus.

Ielja Mekkring

Plaatsing Kunststof Kozijnen

5,0 rating
17 november 2019

Wij hebben het hele Huis met Kunststof Kozijnen gekregen plus Voor en achter Deuren.Wij zijn zeer tevreden,netjes gewerkt,erg vriendelijk,en dikke Pluim voor Ismael en Keno.

rob en Heike de Jong