Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Bedankt!

5,0 score
19 januari 2022

Bijzonder blij met de geleverde kozijnen. Alles op de afgesproken dagen geleverd door vriendelijke en kundige medewerkers. Zelfs heen en weer rijden bij het vergeten mee te nemen van vensterbanken. Hele goede service en de kwaliteit is heel goed. Nogmaals bedankt.

Guus Schuch

Uitmuntend vakmanschap!

5,0 score
9 januari 2022

Vorig jaar hebben wij de beneden verdieping laten doen, dat was al fantastisch.
Nu er weer geld vrij kwam, twijfelden wij geen seconde. We hebben opnieuw Holthaus gevraagd en hebben deze keer de slaapkamers, badkamer, voordeur, achterdeur, bijkeuken, zolder én windveren laten doen.
Wij zijn echt ontzettend tevreden over de geleverde kwaliteit, uitstraling en snelheid van de uitgevoerde werkzaamheden.
De mannen werken erg netjes en ondernemen meteen actie wanneer er iets niet klopt. De eerste dag werd voor de badkamer 1 helder en 1 mat glas geleverd, wat natuurlijk beiden mat moest zijn. De volgende dag werd het direct opgelost.
Bedankt Lars, Flavius, Christian, Keno en Tim (en de anderen die ik vergeten ben).

Bert & Maurene, Ten Boer

Voordeur

4,0 score
29 december 2021

Medio december hebben Lars en Christian een nieuwe voordeur bij mij geplaatst. Ziet er prima uit. Keurige afwerking, en ze hebben de oude afgevoerd en voor ze vertrokken alle rommel keurig netjes opgeruimd.
Zeer tevreden.

T.F.J. de Haan

plaatsen nieuwe achterdeur

5,0 score
23 december 2021

Op 16 december heeft de firma Holthaus een nieuwe achterdeur en een nieuw doucheraam geplaatst. Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden. Er is door monteurs Lars en Kim goed meegedacht over het plaatsen en de afwerking. Alles is keurig uitgevoerd, opgeruimd en het oude materiaal is afgevoerd.
Dit is de tweede keer dat de firma Holthaus bij mij is geweest voor het plaatsen van deuren en kozijnen. De eerste keer is 11 jaar geleden geweest voor het plaatsen van vele nieuwe ramen/kozijnen. Het materiaal houdt zich super, er zijn nooit problemen geweest. Ook bij het vervangen van de laatste kozijnen over een paar jaar zal ik met plezier weer een beroep doen op deze firma!

Edwin Nijlunsing

Groningen - nieuwe kozijnen voor onze jaren 30 woning

5,0 score
22 december 2021

Hartelijk dank aan het TOP team van de Tischlerei Holthaus voor de planning, het contact en het nakomen van alle afspraken. Een speciale dank naar Alex, Keno en Tim voor het uitvoeren van de werkzaamheden: alles is mogelijk – niets onmogelijk, problemen? – er is altijd een oplossing. Wij zijn super tevreden!
Fijne feestdagen en onze allerbeste wensen voor 2022.
Wir wünschen dem gesamten Holthaus Team ein frohes Weihnachtsfest und für das neue Jahr 2022 alles Gute und weiterhin viel Erfolg!

Harry en Anke

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.