Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Kozijnen, gevel bekleding, deuren, schuifpui

5,0 rating
19 maart 2020

Holthaus ( Ismail en Keno) heel erg bedankt! Een flinke verbouwing gezien het gehele huis voor en achter uit hout bestond. Alle kozijnen zijn vervangen op alle 3 de verdiepingen, de gevel bekleding vervangen door keralit, het dakkapel opnieuw bekleed met keralit, 2 nieuwe deuren en 2x een schuifpui voor en achter geplaatst. Alles is super netjes afgewerkt, alles werd dagelijks met ons na gelopen om te kijken of we tevreden waren en zoniet pasten ze het direct aan. Vriendelijke en hardwerkende heren.
Ik raad Holthaus zeker aan!

N. Viswat

nieuwe kozijnen en openslaande deuren

5,0 rating
13 maart 2020

Het is nu ongeveer 2 weken geleden dat we alles vernieuwd hebben. We zijn zeer tevreden over Holthaus, en dan wel te verstaan over onze 2 top monteurs Andreas en Patrick. Die doen geweldig netjes hun werk en zijn erg fijn in de omgang. Deze 2 hebben bijna alles alleen gedaan, met soms een beetje hulp van een andere monteur. Tijdens de verbouwing ging het alleen fout met de maten van ons voor kozijn, die totaal niet klopten. Maar dat heeft Andreas diezelfde dag nog opgelost door met de zaak te bellen en te vragen of ze een nieuw kozijn konden maken wat ze dan de volgende dag al weer mee konden nemen. En dat was gelukt. We wachten nog op de 2 laatste horren, want die maten klopten natuurlijk ook niet. Maar zeker een goed bedrijf om mee in zee te gaan. Dus nogmaals dank Andreas en Patrick voor jullie geweldige werk.

Pascal Keijsers

11 kozijnen geplaatst

5,0 rating
8 maart 2020

Toch wel spannend of alles goed zou komen maar het kwam goed….en hoe. Keurige mensen die vakkundig en keurig werk leveren. Alle lof lof voor Alexander.r en Lars die wel 1 dag hulp hebben gehad van 2 collega’s maar alle kozijnen zijn keurig geplaatst en super strak afgewerkt. Geen geneuzel over een stripje of een afwerklatje meer of minder. Wij willen netjes werk leveren werdt er gezegd en dat hebben ze waar gemaakt ook. 11 kozijnen waar van er 4 nog dorpelstenen onder moesten. Binnen 4 dagen alles af. Buiten en binnen geen splinter afval meer te vinden. Echt alle lof.

Richard ter veer

Raamkozijnen en deuren plaatsen

5,0 rating
28 februari 2020

Wij zijn heel tevreden over Andreas, Patrick, Alexander, Leon en Keno. Hardwerkende en vriendelijke jongens.
De plaatsing is vakkundig gedaan. Ze moeten nog terugkomen voor een paar afwerkingen, maar dan is de klus naar alle tevredenheid uitgevoerd!

Paul en Marianne

Plaatsen pui en raamkozijnen.

5,0 rating
26 februari 2020

Afgelopen week hebben onze nieuwe pui en keukenraam laten plaatsen, ervaring hadden we al opgedaan voor de boven verdieping waar nieuwe kozijnen zijn geplaatst Door o.a Alex en Andreas. Ook onze buren hebben hun werk goed bekeken en gaan binnenkort ook contact opnemen met fa.Holthaus.
Deze mensen zijn heel erg kundig en leveren schoon werk echt aan te bevelen.
Andrea en Patrick jullie worden ook bedankt voor deze voorlopig laatste klus bij ons het is super gedaan,
Bedankt Geert en Gea.

G hoffman