Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Super blij

Rated 5 out of 5
14 september 2022

De nieuwe kozijnen zitten erin.
Nooit meer schilderen!
Mijn moeder is heel tevreden.
Vanaf het moment van opmeten tot montage verliep super! Ook de mannen Flavius en Alexander waren zeer vakbekwaam en gezellig in de omgang.
Elke dag wordt alles weer keurig opgeruimd.
Ik zal Holthaus dan ook aan iedereen aanbevelen.

Marja en Karin Klinkenberg

Werkzaamheden nieuw kozijn

Rated 5 out of 5
13 september 2022

Prijs kwaliteit verhouding is prima keurig uitgevoerd en snel geleverd en geplaatst zijn dik tevreden 👍

Jan Schaaphok

creatief betaalbaar

Rated 5 out of 5
8 september 2022

kozijnen slaapkamer en keuken vervangen. Hebben ruim een jaar moeten wachten maar is echt de moeite waard. Vooral de keuken is mooi geworden. Het nieuwe kozijn is korter, zodat het aansluit op het aanrechtblad. Dat heeft Holthaus goed voorbereid inclusief metselwerk en heel creatief door het team passend gemonteerd. Kozijn slaapkamer heeft een ingebouwde elektrische rolluik, heb ze alleen gezien bij de kozijnen van Holthaus. Het team is vriendelijk en werkt netjes.

Broerie

Een uitstekend product gemonteerd door de beste vakmensen.

Rated 5 out of 5
7 september 2022

Nagenoeg ons hele huis is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen van Holthaus. Prachtige kozijnen die zijn gemonteerde door medewerkers van Holthaus die niet alleen vakbekwaam zijn maar ook nog eens vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook de advisering en begeleiding rond het hele project was prima. We zijn dan ook zeer tevreden met het prachtige resultaat.

Johan Smith

Vakmanschap van hoog kwaliteit .

Rated 5 out of 5
5 september 2022

Hebben alle kozijnen van ons huis laten vervangen door kunststof en schuifpui laten plaatsen. Zeer betaalbaar.
Vooraf na mails contact een persoonlijk gesprek ter voorbereiding . Goed adviserend naar onze eigen wensen. Alle planning liep zoals jij als klant mag verwachten. Werknemers hebben fantastisch werk verricht. Netjes en zeer zorgvuldig . Kortom : Vriendelijk, professioneel en zeer adviserend. Nu alles geplaatst is, heeft het onze woonplezier opgewaardeerd . Heb dit bedrijf bij vrienden en familie aanbevolen om een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

Moek Samiran

Onze producten

Projecten

Laatste nieuws

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.