Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Kunstig kozijnen

5,0 rating
19 augustus 2020

Op donderdag 13 augustus zijn er bij ons nieuwe kozijnen geplaatst in onze woning door een team van uw Firma.
Wij willen graag onze dank uit spreken op de manier hoe uw team de kozijnen bij ons heeft geplaatst.
Ondanks dat het boven de 30 graden was zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd.
Ook werd er meegedacht over onze wensen ,ook zijn wij zeer tevreden over de afwerking en herstel werkzaamheden.
Het viel ons ook op dat alles netjes werd opgeruimd door de mannen.
Onze dank is dan ook zeer groot naar Chris,Tim,Andreas,Leon en Patrick
Willem en Ellen Dijkstra

Willem en Ellen

Kozijnen

5,0 rating
17 augustus 2020

Woensdag 12 augustus kwamen ismail,sharam en lukas bij ons om kozijnen in te zetten.
Goede jongens hebben goede werk gericht super! Wij zijn er heel blij mee. En ook met afwerking.. jongens top gedaan!!

Koert bisschop

kozijnen

5,0 rating
15 augustus 2020

vandaag 12 aug waren kun en lars bij ons kozijnen te plaatsen alles super voor elkaar zijn zeer tevreden over holthaus en deze 2 medewerkers van hun bedrijf goede service zeer tevreden tineke en marten

tineke en marten boiten

Kunststof kozijn, schuifpui en zonwering

5,0 rating
3 augustus 2020

Zeer tevreden over de firma Holthaus, ze denken overal goed over mee en komen met oplossingen.
Ismael, Sharam & collega zijn zeer vakkundig, werken netjes en super op tijd.
Alles wordt elke dag opnieuw netjes afgewerkt en achtergelaten, zijn ook super tevreden met de nieuwe schuifpui en keurige afwerking binnen bij onze gietvloer.
De zonwering is ook echt een aanrader!

Familie Boels

Plaatsen kozijnen en voordeur

5,0 rating
29 juli 2020

Geweldig team. Ismail en Keno werken kundig, snel en netjes. Vakmensen 👍🏻
Zijn vriendelijk en behulpzaam.
De deur en kozijnen zijn van super kwaliteit en de afwerking is heel goed. Alles wordt keurig afgekit en opgeruimd. Zou Holthaus zeker aanbevelen.

Johan van Zalen

Voordeur

5,0 rating
9 september 2020

Wederom weer top.
Alex en collega bedankt!
Erg blij met mijn nieuwe voordeur.

Manfred Gelderloos

Uitermate tevreden!

5,0 rating
3 september 2020

Deze week hebben Keno en Alex onze achtergevel voorzien van mooie nieuwe kozijnen. We zijn uitermate tevreden over het resultaat! Alles is tot in de puntjes gemonteerd en afgewerkt en overal wordt goed over nagedacht. We hadden nooit gedacht dat het resultaat zo mooi zou zijn. Ook de communicatie verliep prima; vragen worden geduldig beantwoord en medewerkers zijn uitermate vriendelijk. Op naar volgend voorjaar wanneer de voorgevel voorzien wordt van nieuwe kozijnen!

Edwin

Vervanging schuifpui en schuurdeur

5,0 rating
3 september 2020

Afgelopen maandag en dinsdag hebben de monteurs Lars, Julien, Keno en Alexander op bijzonder professionele wijze onze aluminium schuifpui en houten schuurdeur vervangen door kunststof exemplaren. Dat gebeurde allemaal heel netjes en alles werd schoon achtergelaten. Complimenten voor de uitvoering! We zijn er erg blij mee en raden Holthaus van harte aan.

Martin Nevels

Plaatsen kunstof pui met achterdeur

5,0 rating
24 augustus 2020

Op 21 augustus zijn Marc en Julien van Holthaus bij ons geweest voor het plaatsen van de pui met achterdeur. Mijn man was zag er tegenop. Maar deze heren hebben super keurig en netjes de pui geplaatst. Wij zijn super tevreden over de pui. En zeker over de manier waar op de heren hun werk deden. Alles is keurig netjes achter gelaten. Vriendelijk en correct. Zeker het aanraden waard. prijs kwaliteit is echt super.

K.P Duiker

Kunststof kozijnen, screens en plissees

5,0 rating
19 augustus 2020

Prettige contact vanaf eerste bezoek tot en met oplevering van het werk. Zowel verkoper als monteurs denken met de klant mee. Monteurs werken erg netjes en laten elke namiddag de ruimte schoon achter.
Inmiddels al een afspraak gemaakt om ook de buitendeuren te gaan vervangen voor kunststof exemplaren.
Wij zullen Holthaus zeker bij vrienden en bekenden aanraden.

Fam. Schuiling

Kunstig kozijnen

5,0 rating
19 augustus 2020

Op donderdag 13 augustus zijn er bij ons nieuwe kozijnen geplaatst in onze woning door een team van uw Firma.
Wij willen graag onze dank uit spreken op de manier hoe uw team de kozijnen bij ons heeft geplaatst.
Ondanks dat het boven de 30 graden was zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd.
Ook werd er meegedacht over onze wensen ,ook zijn wij zeer tevreden over de afwerking en herstel werkzaamheden.
Het viel ons ook op dat alles netjes werd opgeruimd door de mannen.
Onze dank is dan ook zeer groot naar Chris,Tim,Andreas,Leon en Patrick
Willem en Ellen Dijkstra

Willem en Ellen

Kozijnen

5,0 rating
17 augustus 2020

Woensdag 12 augustus kwamen ismail,sharam en lukas bij ons om kozijnen in te zetten.
Goede jongens hebben goede werk gericht super! Wij zijn er heel blij mee. En ook met afwerking.. jongens top gedaan!!

Koert bisschop

kozijnen

5,0 rating
15 augustus 2020

vandaag 12 aug waren kun en lars bij ons kozijnen te plaatsen alles super voor elkaar zijn zeer tevreden over holthaus en deze 2 medewerkers van hun bedrijf goede service zeer tevreden tineke en marten

tineke en marten boiten

Kunststof kozijn, schuifpui en zonwering

5,0 rating
3 augustus 2020

Zeer tevreden over de firma Holthaus, ze denken overal goed over mee en komen met oplossingen.
Ismael, Sharam & collega zijn zeer vakkundig, werken netjes en super op tijd.
Alles wordt elke dag opnieuw netjes afgewerkt en achtergelaten, zijn ook super tevreden met de nieuwe schuifpui en keurige afwerking binnen bij onze gietvloer.
De zonwering is ook echt een aanrader!

Familie Boels

Plaatsen kozijnen en voordeur

5,0 rating
29 juli 2020

Geweldig team. Ismail en Keno werken kundig, snel en netjes. Vakmensen 👍🏻
Zijn vriendelijk en behulpzaam.
De deur en kozijnen zijn van super kwaliteit en de afwerking is heel goed. Alles wordt keurig afgekit en opgeruimd. Zou Holthaus zeker aanbevelen.

Johan van Zalen

plaatsing kozijnen

5,0 rating
28 juli 2020

Het plaatsen van de kozijnen is op zeer correcte manier gebeurd .
Er werd zeer gedisciplineerd gewerkt en aan het eind van de dag werd alles keurig opgeruimd.
Wij zijn zeer tevreden met de fa Holthaus
Alex en Eugen bedankt

RJ de Jager

plaatsen kunsstof kozijnen en voordeur

5,0 rating
23 juli 2020

Deze week zijn bij ons nieuwe ramen, kozijnen en voordeur geplaatst.Alles verliep prettig en naar wens. Van offerte tot oplevering is alles uitstekend verlopen en verliep alles boven verwachting. Zeer nette monteurs, die tot in de puntjes alles hebben uitgevoerd en ook alles weer netjes hebben achtergelaten. Wij kunne dan ook ded firma Holthaus bij iedereen van harte aanbevelen.

fam. Remmers

Nieuwe kozijnen

5,0 rating
14 juli 2020

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de nieuwe kozijnen voor en achter!
De mannen gingen heel zorgvuldig te werk, en aan het einde van de dag werd alles opgeruimd en schoon achter gelaten. Alexander en Eugen heel erg bedankt.
Fam Brouwer, Harlingen.

Gerben Brouwer

Plaatsen van kozijnen

5,0 rating
4 juli 2020

Mooie kunstof kozijnen,de mannen werken netjes.ruimen alles op aan het einde van de dag.en leveren goed werk

Edwin hoeksema

Plaatsen kunststof deur en kozijnen

5,0 rating
30 juni 2020

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van een nieuwe voordeur en kozijnen. Ziet er prachtig uit. Ook de afwerking.
Na wat kleine herstelwerkzaanheden zoals een scheef glas in de voordeur en wat lichte verfbeschadigingen aan de voordeur is dit allemaal keurig opgelost. Nogmaals zeer tevreden over de afhandeling en de medewerkers van Firma Holthaus. Top gedaan.
Ik kan ze bij iedereen aanbevelen.

Ger Goris

Prachtige tuindeuren geplaatst

5,0 rating
25 juni 2020

Op 22 juni kwam Tim en Tobias van Holthaus onze nieuwe tuindeuren en de rest van de onderverdieping plaatsen. Wat hebben deze jongens een prachtig werk geleverd! Het was bloedheet (30 graden) en ze zijn uiteindelijk 3 dagen bezig geweest en het resultaat is werkelijk verbluffend. We herkennen ons eigen huis niet meer terug. Alles ging in goed overleg en er werd echt mee gedacht met ons. Wat heb ik een respect gekregen voor deze monteurs. Met z’n 2en een dikke balk van 6 meter lang plaatsen terwijl het zweet van hun hoofd liep in die 30 graden. En ook de metselaar Koos en zijn Maatje hebben super mooi werk geleverd! Goed geluisterd naar onze wensen en het uiteindelijk goed uitgevoerd. Leuk in de omgang en kan een leuk praatje maken! Holthaus; bedankt voor het plaatsen van onze nieuwe kozijnen.

Rick Zwart

Nieuwe kozijnen.

5,0 rating
23 juni 2020

Wij, Evert en Janny, sluiten ons volledig aan bij onze buren, familie Kraai.
We hebben gezamenlijk nieuwe kozijnen, deuren en dakkapel laten plaatsen naar zeer tevredenheid.
Het bedrijf was zeer meedenkend en heel gastvrij tijdens een kop koffie.
De werkzaamheden zij super goed en nauwkeurig uit gevoerd. Complimenten aan het personeel.
Ps, zeer aan te bevelen.
Evert en Janny.

Janny Drent

Werkzaamheden plaatsen kozijnen

5,0 rating
22 juni 2020

Vorige week plaatsen van kozijnen
Het uitvoerend personeel Andreas,Patrick,Keno zijn wij zeer tevreden over alles keurig geplaatst en opgeruimd.

Henk Cazemier

Geweldig !!!

5,0 rating
20 juni 2020

Gisteren de werkzaamheden afgerond door Hans, Ralph en Julien. We zijn zeer tevreden. Alle kozijnen zijn vervangen. Het ziet er geweldig. Wij kunnen weer tientallen jaren vooruit. Holthaus; herzlichen dank fur die gute Arbeit.

Ben vd Molen

Plaatsen kozijnen

5,0 rating
19 juni 2020

Eind 2019 jaar besloten onze buren en wij tot de aanschaf van kunststof kozijnen. Via Bellingwolde, waar we het gevoel kregen niet welkom te zijn zonder afspraak, kwamen we in Rhede bij Holthuis uit.
Ondanks dat we ook hier geen afspraak hadden, werden we hartelijk welkom geheten door Wolfgang Otto. We hebben zelfs een rondleiding gehad in de fabriek waar de kozijnen in eigen beheer worden gemaakt. Tijdens een tweede bezoek werden spijkers met koppen geslagen. Perfect werd meegedacht in de persoonlijke situatie van beide gezinnen. Ook de prijs was vergelijkbaar met anderen.
Op 8 juni 2020 was het dan zover. Meester Ismael kwam aanrijden met zijn leerling Sharam. Oude kozijnen werden uitgebroken en nieuwe kozijnen (kozienchen) werden geplaatst. Aan het eind van iedere werkdag dag werden de oude kozijnen afgevoerd en werd er geveegd en gestofzuigd.
Na het plaatsen van de kozijnen kwam de afwerking binnen. Het viel op dat Ismael voor alle situaties een oplossing had. Tegels braken tijdens het slopen af in de badkamer, maar Ismael maakte een kunststof ombouw en het zag er beter uit als ooit tevoren. En dit was maar een voorbeeld van het perfect afgeleverde werk.
Chapeau voor de afdeling advies en verkoop en voor de mensen in de productie. We zijn heel tevreden.
En nee, we worden niet betaald voor deze positieve reactie.
Fam Kraai, Hoogezand.

Bram en Annet Kraai