Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Gehele voorkant hal en voordeur vervangen.

5,0 score
7 juni 2021

De gehele voorkant en hal en voordeur vervangen. Het ziet er nu weer ontzettend mooi uit. De monteurs hebben goed werk geleverd en ze werken ook schoon. De materialen pasten ook goed m.a.w. het is goed ingemeten dus alles bijelkaar genomen vakwerk.

Piet Homan

De gehele voorgevel vervangen incl. nieuwe isolatie, kozijnen, voordeur en windveren .

5,0 score
31 mei 2021

Ten eerste mijn excuses voor de late review, deze klus is gedaan van 12 april t/m 22 april. Had in die periode daarvoor net een hernia opgelopen maar de klus door laten gaan!
De mannen hebben geweldig netjes werk afgeleverd, veel passen en meten maar het resultaat is ook geweldig geworden.
Einde werkdag alles netjes opgeruimd, hadden er zelf geen nawerk van. Prettige mannen in omgang, Andreas (zijn passie voor zijn slangen), Patrick (viel jammer genoeg later uit met knie klachten), Ismail (zat midden in de ramadan) en Keno E (als vervanger voor Patrick). Kortom een geweldig leuk team en heb toch nog een leuke tijd met de mannen gehad.
Heb veel positieve reakties gehad en zouden graag het adres van Holthaus willen hebben en heb deze dan ook graag verstrekt.

Jack Kuin

Net gewerkt, prima vaklui

5,0 score
28 mei 2021

Zoals al eerder nette werklui. Denken mee en leveren net werk af

Lian Agbie Stadman

Fantastisch werk Holthaus, bedankt!!!

5,0 score
27 mei 2021

Alle kozijnen en deuren vervangen van ons huis. We hadden geen beter bedrijf voor deze klus kunnen kiezen. Prima prijs, goede adviezen vooraf en een perfect montage-team. Alles keurig opgeleverd en elke dag opgeruimd. Ook het dagelijks overleg met de voorman was erg goed. Bedankt Holthaus. Wij zullen jullie firma zeker aanraden wanneer iemand ons vraagt naar onze ervaring met Holthaus. Top. Bedankt!!

Bert Boven (Leens)

Een top bedrijf

5,0 score
21 mei 2021

De 1e x in 2009 ook door Holthaus kunsstof kozijnen laten plaatsen. In het nieuwe huis nu ook weer kozijnen laten plaatsen door Holthaus. Het ziet er weer top uit. De heren werken snel en keurig. Mitchel, Alexander, Ismail en Sharam het was top en heel gezellig, dank voor alles.

Ton en Ina Bisschop

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.