Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

vakmanschap

5,0 score
17 november 2021

vakmensen vriendelijk en zeer netjes van showroom tot plaatsers alle lof

Geert Werkman

Plaatsing kunstofkozijn.

4,0 score
9 november 2021

Vanmorgen is ons raam geplaatst .De jongens werken snel en zijn goed op elkaar ingewerkt. Als ze klaar zijn wordt alles netjes en schoon afgeleverd. Zeer tevreden.

Jan en Henny Hoogezand.

Kwaliteit en vakmanschap

5,0 score
9 november 2021

In voorgaande jaren heeft Holthaus in meerdere stappen het huis van kunststof kozijnen, een nieuwe voordeur en windveren voorzien. De garagedeur vervangen was voorlopig de laatste klus. Na al die jaren nog steeds onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde materiaal, het vakmanschap van de ‘Holthaus-mannen’ en de ongedwongen omgang tussen hen en ons. Het voelt vertrouwd. Hartelijk bedankt! (En geweldig dat jullie ‘een gaatje tussendoor’ voor ons vonden!)

Pim

Super

5,0 score
8 november 2021

Heinich, Jens en Flavius jullie hebben prima werk geleverd en gezelligheid gebracht met jullie pauzes. Kozijnen zijn prachtig geworden en de nieuwe voordeur gaat een wereld voor ons open 😂. Bedankt Holthaus

Meint Hendrik en Ina Tempel

Uitermate tevreden klanten

5,0 score
8 november 2021

In 10 dagen hebben Andreas en Patrick (met hulp van meerdere collega’s) alle kozijnen, buitendeuren, keraliet en dakomlijsting van ons huis vervangen.
Wat een vakwerk leveren de mannen af. Alles word tot in de puntjes verzorgd en ook alle troep word netjes opgeruimd.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en hebben nu het mooiste huis in de straat.

Jeroen en Manon

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.