Daar wij momenteel een hoge werkdruk en veel montages hebben zijn wij helaas momenteel niet bereikbaar via chat of whatsapp. Tevens duurt het wat langer als normaal dat u een offerte van ons kan verwachten. Wij hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie.
Wegens bedrijfsvakantie zijn we gesloten van 16 december 2019 tot en met 6 januari 2020. Vanaf 7 januari 2020 staan we weer voor u klaar.

Kunststof kozijnen & deuren

In sommige gevallen kan het zijn dat het bericht in de SPAM folder van uw e-mail is ontvangen. Wij verzoeken u dit te controleren? Als u ook daar geen bevestiging kunt vinden verzoeken we u contact met ons op te nemen.

Het Holthaus team zal wat stof doen opwaaien, een beetje boren en ietwat timmeren. Maar daarna als het geplaatst is, wordt alles weer geveegd, gepoetst en schoongemaakt. Dit gebeurt zowel binnens- als buitenshuis.

Bij ons hoeft u niet vooraf te betalen. U hoeft pas de rekening te betalen als alles klaar is. De rekening kan overgemaakt worden op onze Nederlandse bankrekening.

De levertijd is ongeveer 6 tot 8 weken, dit is mede afhankelijk van de producten.

Jazeker! All onze producten worden geleverd met CE, SKG** & KOMO certificering.

Nee, wij hebben een Nederlandse BTW nummer.

Holthaus gebruikt de meest hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van onze producten, we geven daarom tot 15 jaar garantie afhankelijk van het product.

Nee, u kunt gewoon subsidie aanvragen.

Load More