Onderstaande berichten zijn overgenomen van onze oude website.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
423 berichten.
Wagenborgen, M & M van der Broek Wagenborgen, M & M van der Broek schreef op 5 oktober 2017 om 12:53:
Op 25 september kwamen 2 personen van Holthaus bij ons 2 raamkozijnen, een deur/raamkozijn en windveren plaatsen+ Keralit gevelbekleding. Tim en (………?) hebben keurig werk geleverd. In 2011 is aan de voorkant een deur/raamkozijn geplaatst, ook naar volle tevredenheid! Dan is de keus snel gemaakt om de achterzijde ook te doen. De grote voor en achterramen zijn destijds door een Nederlandse firma geplaatst, maar die komen er hier niet meer in. Tim (die prima Nederlands spreekt) en zijn collega hebben wederom prima werk geleverd en de rommel na iedere werkdag keurig opruimden. Ook Gerhard en Matthias die kwamen inmeten en desgevraagd met tips kwamen ook dik in orde. En wie hier natuurlijk ook niet mag ontbreken: De altijd vriendelijke en goed Nederlandssprekende Hilke die ik verschillende keren aan de telefoon had! Firma Holthaus wordt door ons aanbevolen. En wellicht tot volgend jaar om aan de voorzijde nog windveren en Keralit te plaatsen. Groet, M&M van der Broek
Grijpskerk Grijpskerk schreef op 20 september 2017 om 10:36:
Na zeer tevreden te zijn over de plaatsing tijdens de nieuwbouw, na een paar jaar afspraak gemaakt voor controle/afstellen/onderhoud. Kunnen wij niets anders constateren dat ze bij Holthaus nog steeds hun vak verstaan. Hans heeft alles keurig gedaan. Aantal tips gegeven. Toppietoppie. Kunnen wij er weer met een fijn gevoel tegen. Echt een aanrader als je wilt plaatsen of onderhoud daarna!
Margreet en Uwe Steinhäuser Margreet en Uwe Steinhäuser schreef op 4 september 2017 om 20:18:
Hallo, De afgelopen zes dagen bij ons een enorme klus geklaard: ramen, kozijnen, deur, gevelbekleding en windveer. We zijn helemaal gelukkig met het resultaat. Heiner en Peter, jullie zijn kanjers! Wat een geduld en een precizie! Bedankt! Het was een plezier jullie hier aan het werk te zien en het resultaat is prachtig. Vielen Dank dafür!
Family lever sappemeer Family lever sappemeer schreef op 11 augustus 2017 om 08:12:
10 augustus zijn Eike en Kai bij ons geweest om een kozijn te plaatsen. We hebben weer voor Holthaus gekozen omdat we zeer tevreden zijn over het advies en plaatsing van onze kozijnen. Helaas door verhuizing kunnen we niet lang van dit kozijn genieten. Maar in onze nieuwe woning komen zeker weer kozijnen van Holthaus. Vriendelijke groet family lever
Sappemeer Sappemeer schreef op 10 augustus 2017 om 14:38:
in eerste instantie zouden wij tijdens de verbouwing in onze keuken alleen het keukenraam vervangen voor een kunststof kozijn Holthausen kwamen lang om in te meten, en gaven ons het advies om een schuifpui in de keuken te plaatsen. Holthausen heeft bij ons in juni een schuifpui geplaatst, en wij zijn hier erg tevreden over! Ze hebben binnen een week onze schuifpui geleverd en alles netjes achter gelaten. Wij gaan zeker al onze kozijnen van ons huis laten vervangen door de kunststof kozijnen van Holthausen. Bedankt Holthausen! Lars & Miranda Matthijs.
pathuis alteveer pathuis alteveer schreef op 24 juli 2017 om 20:04:
Holthaus heeft bij ons kunststof kozijnen geplaatst van boven naar beneden inclusief zolderraam windveren en . 2 nieuwe deuren en rolluiken . een goede samenwerking. Wij zijn dan ook zeer tevreden de jongens hebben prachtig werk geleverd en er is geen spijkertje blijven liggen. Keurig.Topmannen echt een aanrader
Groningen, Siemers Groningen, Siemers schreef op 17 juli 2017 om 19:23:
Geweldig. Vorige week 11 raamkozijnen en een achterdeur geplaatst. In de voorbereiding goed meegedacht door dhr. Woldenga en goede tips meegegeven. De afwerking is top, complimenten voor de mannen. Oude troep gelijk meegenomen. We zijn helemaal tevreden en zullen Holthaus zeker aanbevelen.
Assen, fam. Huizenga Assen, fam. Huizenga schreef op 15 juli 2017 om 18:00:
Vorige maand de laatste drie kozijnen laten vervangen door Holthaus. In twee jaar tijd hebben we nu alle kozijnen, de voor- en achterdeur en de windveren voor kunststof exemplaren van Holthaus laten vervangen. Deze laatste keer hebben Eike en Alex keurig werk verricht. Netjes schoongemaakt en naar tevredenheid opgeleverd. Bedankt, firma Holthaus en medewerkers, wij hebben voor een prima totaalprijs nu het hele huis onderhoudsvrij!
Winschoten, Van der Laan Winschoten, Van der Laan schreef op 22 juni 2017 om 18:35:
Holthaus heeft de kleine ramen in de keukenpui en de naastgelegen voordeur vervangen door 4 hoge ramen en nieuwe voordeur. Alles is afgewerkt met bruin/zwart keraliet. Ziet er geweldig mooi uit. Absoluut vakwerk van de mannen van Holthaus. Sowieso waren het zeer nette mensen. Ook werd tijdens de verbouw elke dag alles opgeruimd en netjes achtergelaten.
Delfzijl Brinkema Delfzijl Brinkema schreef op 22 mei 2017 om 13:08:
Twee weken geleden, is de beneden-voorzijde van ons huis voorzien van kunststofkozijnen en is houtenplaatwerk vervangen voor Keralit. Dit is allemaal zeer netjes uitgevoerd. Deze klus is ook weer door Heiner en Peter uitgevoerd. Die in 2016 de andere kozijnen in ons huis hebben vervangen. Nu alles kunststof. Dikke pluim voor Holthaus. Met vriendelijke groet, Henri
Gietes, Weites Gietes, Weites schreef op 12 mei 2017 om 05:30:
In april nieuwe kozijnen boven gekregen, aan de voor- en achterzijde. Ook het kozijn aan de zijkant is tot boven in de nok vervangen, samen met een nieuwe voordeur. Fantastisch afgewerkt, veel beter en netter dan de kozijnenboer die 3 jaar geleden de kozijnen beneden al had vervangen. (dat was een ander bedrijf, uit Nederland). Alle ramen zijn draaikiep geworden, sommige voorzien van een horretje. De mannen waren erg vriendelijk en dachten ook echt met ons mee. Nu we een maand verder zijn kan ik zeggen dat we erg tevreden zijn met het resultaat. Iedereen die langskomt geeft complimenten, vooral onze nieuwe voordeur krijgt veel lof. Prachtig. Alles werd dagelijks schoon achtergelaten en alle oude troep werd direct afgevoerd. Spijt? Ja, wel een beetje, want hadden we Holthaus ook maar 3 jaar geleden gehad bij de kozijnen beneden! Mannen, bedankt en jullie zijn zeker aan te bevelen.
Zuidwolde Haan Zuidwolde Haan schreef op 9 mei 2017 om 16:51:
nadat de firma Holthaus de bijkeuken van kunststof gevelbekleding had voorzien hebben ze ook de rest van het huis van kunststof kozijnen voorzien. Toen waren we al heel tevreden over de service en de vakkundigheid van de medewerkers. 2 jaar later lekkage, Holthaus heeft de problemen onderzocht en gelijk opgelost. Ook op de lange termijn dus geweldige service Bedankt Hans Georg Holtkamp!
René Popken René Popken schreef op 7 mei 2017 om 19:57:
2 jaar geleden ons hele huis van kozijnen en nieuwe deuren. Helaas begonnen de tuindeuren te lekken aan de binnenkant. Binnen een paar dagen werd onderzoek ingesteld en een tijdelijke oplossing geboden. Zeer snel daarna werd een nieuw deurdeel geplaatst. Zeer tevreden over de service! Een foutje maken kan natuurlijk altijd, het gaat erom hoe je het oplost en dat is zeker dik voor elkaar. Absoluut aan te bevelen.
Lageland, fam. Kremer Lageland, fam. Kremer schreef op 4 mei 2017 om 16:53:
Rondom het huis 6 kozijnen laten plaatsen door de toppers van Holthaus. Keurig meedenkend personeel, snel en vakkundig geïnstalleerd, en ze laten alles netjes achter. Je hoeft zelf niks op te ruimen. 3 verschillende offertes aangevraagd, prijstechnisch ook top!
Delfzijl, Verburg Delfzijl, Verburg schreef op 28 april 2017 om 14:05:
Wij hebben alle kozijnen op de benedenverdieping door Holthaus laten vervangen. We zijn zeer tevreden over het werk wat ze geleverd hebben. Goed meedenken, snel en zorgvuldig. Ook zijn de vensterbanken weer netjes teruggeplaatst en alles schoon achtergelaten. Erg goede service en vriendelijke vakmensen!
Vlagtwedde, fam. Buls Vlagtwedde, fam. Buls schreef op 30 maart 2017 om 14:15:
Eike en Kai zijn net de deur uit, super werk geleverd, alle complimenten voor het bedrijf Holthaus en hun medewerkers. Medewerkers zijn vakbekwaam weten waar ze het over hebben. Gerhard heeft ons super geholpen bij het maken van de diverse keuzes zoals kleur, draairichting van deuren etc. Eike en Kai zijn vakmannen in het verwijderen van de oude kozijnen en het monteren van de nieuwe kozijnen. Onze complimenten! familie Buls
Familie Bakker Familie Bakker schreef op 29 maart 2017 om 11:28:
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en afhandeling van Tischlerei Holthaus. Over een aantal jaren verspreid, is inmiddels ons huis volledig voorzien van kunststofkozijnen. We zijn altijd zeer vriendelijk en goed geholpen. De kwaliteit wat geleverd word is ook goed. Onze achterdeur was door gebruik een beetje uit zijn verband, hoewel de monteur kwam om nieuwe kozijnen te plaatsen aan de voorzijde van ons huis, heeft hij de achterdeur weer gesmeerd en uitgelijnd en voorzien van een nieuw cilinderslot en nu doet de deur het weer prima. Kortom echt goede service. Ook de afwerking is top. Netjes afgewerkt met strips en kit. Het lijkt als of het altijd al zo was. Vriendelijke groet van een zeer tevreden klant Familie Bakker uit Groningen
Fam. Dijkstra Leusden Fam. Dijkstra Leusden schreef op 9 maart 2017 om 18:49:
We hebben ons hele huis van nieuwe kozijnen voorzien en zijn zeer tevreden over Holthaus. Het ziet er fantastisch uit en alles is keurig afgewerkt. Heiner en zijn collega\'s hebben keihard gewerkt. Klasse!
Muntendam, familie de Weijs Muntendam, familie de Weijs schreef op 14 februari 2017 om 09:14:
2e week van januari nieuwe kozijnen boven gekregen en een nieuwe voordeur. Fantastisch afgewerkt, veel beter dan de kozijnenman van de vorige keer beneden (ander bedrijf). De mannen waren vriendelijk, vrolijk en dachten echt mee met ons. De verwarming werd telkens ook uitgezet in de ruimte waar ze aan het werk waren, daar kwam ik achter toen ze eentje vergeten waren weer aan te zetten.Maar zo werd er dus niet onnodig gestookt. Nu we een maand verder zijn kan ik zeggen dat we erg tevreden zijn met het resultaat. Naast dat het er erg goed uit ziet scheelt het echt in de stookkosten. Hadden we Holthaus ook maar 8 jaar geleden gehad bij de kozijnen beneden! Bedankt Christian, Eike en Leon!
A.de Vries Appelscha A.de Vries Appelscha schreef op 4 februari 2017 om 10:13:
Afgelopen week 6 kozijnen geplaatst en we zijn super tevreden Tim. Ingo . Mark bedankt.