Onderstaande berichten zijn overgenomen van onze oude website.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
423 berichten.
Groningen, Bjorn Groningen, Bjorn heeft geschreven op 12 mei 2018 om 12:15:
Afgelopen week het hele huis laten doen…. Thomas en zijn collega's werken zeer netjes en zijn erg fijn in de omgang. Ze werken bijna geluidloos! Ook het oude kozijn verwijderen ging zonder veel herrie (volgens de buren). De 1 na laatste dag zaten alle kozijnen er in en was het tijd voor de afwerking. Even met Thomas overlegd over een klein krasje in een glaslatje. "Geen probleem. Neem ik morgen mee" was het antwoord. Super bedrijf. Echt een aanrader. Zeker de prijs-kwaliteitverhouding gaat ver boven de Nederlandse concurrentie. Groet, Bjorn En Rielle
Grolloo, Walter & Carla Grolloo, Walter & Carla heeft geschreven op 11 mei 2018 om 18:07:
De klus is afgerond; en hoe: FANTASTISCH. Van oude kapotte kozijnen, naar supermooie kunststof kozijnen, met houtnerf print, een prachtige voordeur en fraaie Keralit gevelbekleding op de voormalige garagedeur. Alles uitgevoerd door de mannen van de firma Holthaus. Zeer vriendelijke en hardwerkende mensen, met veel oog voor detail. Secuur werkend; meten, meten, meten en en dan pas plaatsen. Wij zijn zeer tevreden met dit fraaie resultaat. Dank jullie wel, directie en medewerkers van Holthaus. We willen de trap ook vervangen en drie keer raden door wie we dat willen laten uitvoeren….
COevorden Familie Wessel COevorden Familie Wessel heeft geschreven op 7 mei 2018 om 12:59:
Afgelopen week hebben de mannen van de firmaHolthaus ons huis voorzien van kunststof kozijnen,nieuwe kunststof voordeur en windveren. We zijn heel erg tevreden met het resultaat.Het werk werd met grote precisie gedaan. Alles paste feilloos.Na elke werkdag werd er door de mannen opgeruimd! een groot compliment voor hen is wel op zijn plaats! Bedankt firma Holthaus voor het geleverde werk en de mooie materialen.
Stadskanaal Stadskanaal heeft geschreven op 19 april 2018 om 06:15:
We hebben kunststof kozijnen met rolhorren in onze serre gekregen. Alles was keurig afgewerkt en ziet er netjes uit. Alleen 1 dubbele rolhor ging wat zwaar. Gisteren hebben ze dit d.m.v. een ander systeem opgelost. We zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit! Albert
Peize, Anne Thibaut & Aat van Zanten Peize, Anne Thibaut & Aat van Zanten heeft geschreven op 23 februari 2018 om 10:19:
Het zit er sinds gisteren in en ziet er mooi uit, zowel van buiten als van binnen: een kunststof raamkozijn met keralit afwerking eronder en -boven. Van het eerste contact tot de laatste kitstreep heeft de Fa Holthaus goed en naar tevredenheid alles afgewerkt. Rustige, vriendelijke vaklieden, die ook voorzichtig met je huis omgaan. Veel dank en groeten aan Christian, Abdreas en Patrick. Anne en Aat
Familie Hoeksema Familie Hoeksema heeft geschreven op 15 december 2017 om 11:47:
Al een week aan het genieten van onze nieuwe schuifpui! Nogmaals dank Christian en Björn! Bijna al onze kozijnen zijn inmiddels vervangen door Holthaus. Wij zijn zeer tevreden. Ze werken hard en netjes! Zeker een aanrader!
Stadkanaal, Mooibroek Stadkanaal, Mooibroek heeft geschreven op 13 december 2017 om 12:16:
Donderdag 23 november Zeer tevreden , 3 Kunstof kozijnen geplaatst door Eike & Kai ziet er keurig uit ook heel mooi afgewerkt , alles opgeruimd ,dus nogmaals bedankt jongens Firma Holthaus we gaan jullie zeker aan bevelen Gr Marienus & Rita
oosterwolde fr oosterwolde fr heeft geschreven op 3 december 2017 om 13:16:
in mei heeft de firma Holthaus een kunststofkozijn bij ons ingezet geweldig gedaan alles netje,s afgewerkt en schoon achter gelaten toppie de namen van de mannen weet ik niet meer maar het was geweldig dank jullie wel nu in nov kwamen Christian en Bjorn weer drie kunstof kozijnen zetten helemaal geweldig ook nette hardwerkende jongens en ook beleefd leverden weer vakwerk ik zou iedereen de firmaHolthausen aanraden ze zijn allemaal precies op elkaar ingestemd daarom is het ook zo goed nou jongens jullie allemaal heel hartelijk dank die hier zijn geweest en wij wensen iedereen fantastiese kerts en ouden nieuw we zeggen gewoon tot het volgend jaar er is hier nog wel iets te doen Groetje,s Gert en Tineke Schouten uit OOSTERWOLDE FRiesland BEDANKT
Assen, de Vries Assen, de Vries heeft geschreven op 27 november 2017 om 06:13:
In 3 weken tijd heeft Tischlerei-Holthaus al onze kozijnen en deuren vervangen door kunststof kozijnen en keralit aangebracht als wandbekleding van een deel van onze buitenmuur. Peter, Heine en Patrick werkten heel precies. Zijn vakkundig en waren heel flexibel. Wilden we een aanpassing of bijvoorbeeld toch een andere plint, dan werd dit de volgende dag gerealiseerd. Werd er een oud kozijn uitgehaald, dan werd deze direct die dag door een nieuw kunststof kozijn vervangen waarbij de rommel keurig werd opgeruimd. Wat ons is opgevallen is dat alle bestellingen klopten. Kleur, maat en bijzonderheden (en deze waren heel divers) zijn allemaal volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Zelfs een kleine beschadiging aan een vensterbank en een vlek op de vloer zijn, in onderling overleg, keurig opgelost. Een uitzetraam welke was beschadigd, werd in zijn geheel, kosteloos vervangen. Wat ons heeft doen laten besluiten om Holthaus de opdracht te laten uitvoeren, is dat er uitstekende kwaliteit wordt geleverd tegen een goede prijs. Waar je bij kunststof bedrijven bij ons in de regio extra voor moet betalen is bij Holthaus standaard en zit bij de offerte inbegrepen. Ook vinden wij dat de kozijnen en de afwerking mooier zijn dan die van de concurrent. Tenslotte willen wij nog kwijt dat Peter, Heine en Patrick echte vakmannen zijn en heel prettig in de omgang. Hun motto: De klant moet tevreden zijn als wij vertrekken. Het enige wat toevallige voorbijgangers opmerkten was, dat Holthaus wel lang bezig was met de klus. Ons commentaar is dat de klus liever iets langer duurt en dat echt alles naar tevredenheid is, dan dat de klus snel wordt geklaard en je achteraf steeds in de mail moet duiken over herstelwerkzaamheden. Matthias, Peter, Heine en Patrick en degene die onze mail iedere keer beantwoordde, nogmaals erg bedankt voor de geweldige samenwerking. Wij raden iedereen aan om in elk geval een offerte door Holthaus te laten uitbrengen.
Groningen, Fam. Hofstee Groningen, Fam. Hofstee heeft geschreven op 19 november 2017 om 16:33:
Een nieuwe kunststof pui, uitslaande deuren, zijramen en bovenlichten, laten plaatsen door Holthaus in ons appartement. Dat het op de 2-de verdieping was geen enkel probleem. Dit alles in 1 dag. Een no-nonsens bedrijf, geen praatjesmakers maar werkers. Bedankt en met groet.
Jantine Wijnstra, Bedum Jantine Wijnstra, Bedum heeft geschreven op 14 november 2017 om 15:59:
Voor de tweede achtereenvolgende keer ben ik zeer tevreden over de firma Holthaus. De kozijnen zijn volgens afspraak geleverd en de heren hebben het keurig gedaan en afgewerkt.Ben erg tevreden en zal dit bedrijf en het personeel zeker aanbevelen.
Oude Pekela Kunst Oude Pekela Kunst heeft geschreven op 12 november 2017 om 10:44:
De afgelopen week heeft de Firma Holthaus bij ons alle raamkozijnen vervangen. Het plaatsen en het afwerken van de kozijnen en vensterbanken is na alle tevredenheid gebeurd. Zowel de binnen als buiten afwerking is zeer netjes gedaan. Kleine bouwkundige probleempjes werden gelijk vakkundig opgelost.Ook aan het eind van de werkdag werd het huis netjes schoon gemaakt en keurig achter gelaten. Wij bedanken de heren Cristian, Bjorn en Patrick voor het geleverde werk.
B.Steensma B.Steensma heeft geschreven op 11 november 2017 om 15:54:
Zeer aan te bevelen, de mannen hebben goed werk geleverd. Het ziet er heel solide en goed afgewerkt uit.
Assen, fam. de Vries Assen, fam. de Vries heeft geschreven op 5 november 2017 om 20:36:
Afgelopen vrijdag twee nieuwe kozijnen in huis gekregen. Exact 8.00 uur kwamen Christian en Bjorn, van de firma Holthaus, voorrijden. Om 14.00 uur hadden ze beide kozijnen erin zitten. En het resultaat is FANTASTISCH!!!! Super kwaliteit kozijnen, perfect uitgemeten, keurig vakkundig geplaatst en alles super schoon opgelerd. Van mij krijgt Holthaus een dikke 10 en onze volgende kozijnen worden ook zeker weer bij hun besteld. Kortom TOP!!!!!
Oud Annerveen Oud Annerveen heeft geschreven op 26 oktober 2017 om 20:46:
24 oktober 2017Wat je belooft, moet je doen. De firma Holthaus weet wat dat betekent. Op aanraden van een collega hebben we deze firma gevraagd om te bekijken wat bij ons huis mogelijk was. De bovenverdieping van ons huis heeft een niet alledaagse vorm waardoor er goed gepuzzeld moest worden wat het mooiste zou worden. Er is goed met ons meegedacht en ingegaan op onze wensen. Alles is exact op maat gemaakt. De materialen die gebruikt worden zijn van zeer hoge kwaliteit. De prijs- kwaliteit verhouding is uitstekend. De eerste dag merkten we dat de HR++ glazen veel kou buiten houden. De buren hadden niet in de gaten dat we geen hout maar kunststofbetimmering hadden laten aanbrengen. De andere bedrijven die offertes voor ons hadden gemaakt konden deze kwaliteit niet voor deze prijs leveren. De vakmannen Eike en Kai werkten samen met hun jonge hulp zeer netjes en snel. Alles werd zoals beloofd tot in de puntjes afgewerkt. Alle afspraken zijn nagekomen. Als we de achterkant van ons huis gaan aanpakken, vragen we zeker weer de firma Holthaus. Het resultaat heeft onze onze verwachtingen overtroffen!!! Bedankt Eike en Kai en Firma Holthaus. Loek en Yvonne Touw
Klazienaveen, Fam. Otten Klazienaveen, Fam. Otten heeft geschreven op 26 oktober 2017 om 16:36:
Hallo, Week 34 heeft de firma Holthaus in onze twee onder 1 kap woning, alle houten kozijnen vervangen door kunststof. Na vier dagen arbeid is de klus geklaard, en wij zijn super tevreden over hun werkwijze, het meedenken, en uiteindelijk het resultaat. Een echte aanrader
Groningen, Agbie Groningen, Agbie heeft geschreven op 24 oktober 2017 om 12:50:
Maandag 23 oktober 2017 was de klus bij ons geklaard. Een complete dakkapel renovatie plus kozijnen en een prachtige nieuwe voordeur. Wij zijn enorm tevreden. Fijn dat er goed meegedacht werd. Er werd nauwkeurig en netjes gewerkt, door vriendelijke mensen die alles ook keurig achter lieten. Prijs kwaliteit verhouding vonden wij ook zeer goed. Al met al super tevreden en wij komen zeker terug voor het vervolg van de vervanging van de kozijnen.
Burgum, van der Heide Burgum, van der Heide heeft geschreven op 19 oktober 2017 om 05:48:
Al enkele jaren hebben medewerkers van Tischlerei Holthaus verschillende werkzaamheden aan ons huis verricht. Wij begonnen met het vervangen van de buitendeuren en later alle kozijnen. Dit jaar was de grootste klus gepland: het vervangen van de houten zijgevels. Het werk is opnieuw naar onze wensen en onze tevredenheid uitgevoerd.Wij hebben al verschillende complimentjes gehoord hoe mooi het geworden is. In de laatste jaren hebben wij al verschillende werknemers van Holthaus leren kennen en het waren altijd prettige, kundige en harde werkers. Tischlerei Holthaus kan je iedereen aanbevelen. Wolter en Elsa van der Heide
Meeden, Janine Klein en Pascal Babtist Meeden, Janine Klein en Pascal Babtist heeft geschreven op 14 oktober 2017 om 12:14:
Eike Huisinga en Kai de Vries hebben de afgelopen week uitstekend en zeer vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons hele huis voorzien van nieuwe ramen en kozijnen. Fantastisch afgewerkt, zeer goede communicatie. Holthaus heeft van begin tot eind met ons meegedacht. Hiervoor hartelijk dank, wij zijn super tevreden!
Emmen, Aalvanger Emmen, Aalvanger heeft geschreven op 6 oktober 2017 om 18:15:
In week 39 hebben Kai de Vries, Eike Huizinga en collega\'s ons gehele huis van kunststof kozijnen voorzien. Wij danken hen voor het vakwerk dat zij bij ons hebben geleverd en de gezelligheid. Wij zouden Holthaus om de volgende redenen aanbevelen: – Vakwerk – Zeer gedegen advies en meedenken ! – Prachtige afwerking – Rommel word netjes opgeruimd en afgevoerd – Goede prijs – Netjes in omgang en afspraken worden nagekomen Tot slot willen wij Gerhard Woldenga bedanken, voor de gehele begeleiding tijdens het avontuur. Holthaus BEDANKT !! Fam. Aalvanger

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.