Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Complete vernieuwing kozijnen, deuren en gevelbeplating. Prachtig resultaat.

Rated 5 out of 5
8 februari 2019

De jongens zijn vanochtend net weggereden, na dik 7 dagen werk. En wij zijn reuze blij met het werk dat ze geleverd hebben. De oude kozijnen waren aan vervanging toe. De vier buren hier hadden al bij Holthaus hun huis laten doen en waren tevreden, dus onze eerste stap was daarheen. Ook nog even op de fabriek gekeken en in totaal drie afspraken alles geregeld. Deze week hebben ‘de jongens’ de afspraken op papier omgezet in echte kozijnen, deuren, ramen en kunststof beplating, Keralit. En alles, van drempel tot en met de dakgoot zit er strak in. Lekker nooit meer verven op de ladder (van de buurman).

Er wordt ook lovend geschreven over de jongens die het werk uitvoeren. Terecht, het was gewoon gezellig en ik heb mijn Duits een beetje ‘geübt’ hoewel er vaak ook een Nederlandse jongen bij was. Dus als je Duits spreken niet ziet zitten, Nederlands kan ook. Heel netjes afgewerkt, keurig opgeruimd en de kleine dingetjes ook geregeld. We hadden een nieuwe deurbel gekocht bij de lokale vestiging van Hornbach, en die hebben ze ook netjes gemonteerd. Kortom, helemaal top. Herzlichen dank.

Jan Struiving

Plaatsen nieuwe kozijnen

Rated 5 out of 5
8 februari 2019

In drie dagen tijd nieuwe kozijnen in ons huis geplaatst.

Medewerkers hebben zeer netje gewerkt.

Kozijn top afgewerkt en in het geheel geen Rommel achter gelaten.

Zeer tevreden klant en beslist positief, van aanbod tot aflevering.

Fam. Jan Kruit

Montage kunststof kozijnen en deur

Rated 5 out of 5
22 januari 2019

Ik ben eigenaar van een oude notariswoning (uit 1880) in Stadskanaal. De originele kozijnen waren getoogd en van de 3 leveranciers die langs zijn geweest was er niet een die dit kon aanbieden. De opmerking was ‘er kunnen beter gewone vierkante kozijnen in’. Tot een buurman mij tipte over Holthaus kozijnen. Hij was zeer enthousiast over ze, vooral omdat ze volgens hem zo goed met je mee denken. Gerhard van Holthaus kwam bij ons thuis langs en het eerste dat hij zei was ‘wat prachtig die getoogde kozijnen, dit moet je vooral zo laten’. Holthaus bleek namelijk perfect in staat om de originele kozijnen te evenaren. Het eindresultaat is perfect geworden. Kunststof kozijnen maar met oog voor het nostalgische pand. Ik kan Holthaus van harte aanbevelen.

Anton de Goede

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.