Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Gevelbekleding en kunststof kozijnen,

Rated 5 out of 5
4 april 2019

Mijn huis had veel hout . Is vervangen met keraliet mijn houten kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen en hr ++ glas

Ben zeer tevreden over de plaatsing en afwerking hard werkende mensen mijn complimenten, Ik vergeet nog te zeggen dat ik ook nog een schuifpui heb gekregen heel erg mooi !,

Jan de Goede

Prima kwaliteit, vaklui, verstaan vrij goed Nederlands.

Rated 4 out of 5
2 april 2019

Wij hebben ons huis voorzien van nieuwe kozijnen, deuren, etc. We zijn erg tevreden met het advies en het product. Ook het garantie is goed. Wat zeker belangrijk is dat de firma Holthaus vakmensen aan het werk heeft. Deze toppers doen zelfs hun best Nederlands te verstaan en sommige spreken het zelf. Helemaal top!!

Margaretha Wiekens

Plaatsing schuifpui en kunstof kozijnen

Rated 5 out of 5
30 maart 2019

We zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en het eindresultaat. Ik kan zeker dit bedrijf aanbevelen, het zijn vriendelijke, hardwerkende jongens die vakwerk leveren en ook alles keurig netjes achterlaten.

Emile Kuipers

Kunststof kozijnen

Rated 5 out of 5
27 maart 2019

In de keuken, badkamer en slaapkamers kunststof kozijnen laten plaatsen. De voorbespreking ging gemakkelijk en prettig. De klus zelf is zeer vlot, maar ook heel secuur geklaard. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat én de service van Holthaus.

Een aanrader!

Sophia & Krijn

Plaatsing Kunststof Voordeur

Rated 5 out of 5
25 maart 2019

Heb dit mooie bedrijf bezocht in Duitsland en een offerte aangevraagd voor een nieuwe kunststof voordeur. Spreken uitstekend Nederlands, snelle en zeer scherpe prijs gemaakt, de vriendelijke baas heeft alles goed opgemeten en twee vakmonteurs hebben de deur geplaatst. Afwerking perfect, alles keurig opgeruimd en ik kan Holthaus , haar werkwijze en werknemers zeer aanbevelen.

Pieter Jan Jansen,

Gimmen

Pieter Jan Jansen

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.