Beoordeling

Klant recenties

Tevreden met onze diensten en service? Laat dan uw beoordeling achter. 

Of wilt u weten wat andere klanten van ons vonden of hoe zij ons hebben ervaren?
Bekijk dan de onderstaande beoordelingen.

Plaatsing kunstof kozijnen

5 oktober 2020

Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing vd nieuwe kozijnen en ramen!! Hele proces van begin tot eind goed, makkelijk, duidelijk, goede kwaliteit en niet te duur!

Ze hebben heel netjes en vakkundig gewerkt en niks geen rommel achtergelaten! Echt top! Super bedankt Holthaus!!??

Met vriendelijke groeten;

Fam. Koelewijn uit Hardenberg, Holland

Koelewijn

Vervangen voorpui cafetaria in Groningen

2 oktober 2020

Het vervangen van een zeer oude aluminium voorpui in een kunstof voorpui ging voortvarend. Er kwam wat tegenspoed tijdens de werkzaamheden, maar gelukkig werd er op dezelfde dag nog opgelost, complimenten aan het hele team. De afwerkingen waren van hoog niveau en alles werd netjes opgeruimd tegen het einde. Ik zal hun persoonlijk willen bedanken voor de snelle plaatsing en nog wel dezelfde dag is alles klaar. Ik zal de firma Holthaus zeer aanbevelen bij anderen!

H. F. Luk

vervangen kozijnen en deuren

28 september 2020

prima werk geleverd door Alexander R. en Keno E.

Filipovic Marin en Mirjana

offerte

28 september 2020

Je krijgt goede informatie in de offerte en adequate reacties op vervolg-vragen.

j.l. Kappenburg

hefschuifpui geplaatst

24 september 2020

Van eerste e-mail tot en met de plaatsing van de hef/schuifpui zeer correct en prettig contact.

Alle afspraken verliepen vlot en zijn volledig waar gemaakt.

De plaatsing werd netjes en zeer vlot afgewerkt en de werkplek is keurig achtergelaten.

Ik kan de firma Holthaus van harte aanbevelen.

E.J.Willemsen

Laat hier uw beoordeling achter

Bent u erg tevreden met de service en diensten die Holthaus heeft geleverd? Of wilt u ons gewoon bedanken?

Laat dan uw beoordeling achter. 

Woning voorzien van een kunststof kozijnen en kunststof deur op maat gemaakt door Holthaus.
Scroll naar boven

Wij zijn op vakantie van
25 maart 2024 tot 1 april 2024!

Op dinsdag 2 april 2024 zullen wij weer voor u klaar staan!

Over op kunststof in 2024?

Wilt u ook over op kunststof?

Wilt u graag over op kunststof kozijnen of deuren?

Weet u nog niet zeker of het wat voor uw woning is of wat er mogelijk is?

Vanwege de grote vraag op dit moment kan er een langere wachttijd zijn totdat u uw offerte ontvangt.