Beoordeling

Klant recenties

Tevreden met onze diensten en service? Laat dan uw beoordeling achter. 

Of wilt u weten wat andere klanten van ons vonden of hoe zij ons hebben ervaren?
Bekijk dan de onderstaande beoordelingen.

Renovatie v/d achterkant van ons huis!

20 november 2020

Van 16-11-20202 t/m 19-11-2020 is de firma Holthaus bij ons geweest, dit in de personen van Andreas Hunfeld & Patrick Müller. Zei hebben op zeer vakkundige wijze de achtergevel van ons huis gerenoveerd/verbouwd! het resultaat is werkelijk fantastisch mooi!! Tot in detail hebben deze jongens keurig netjes werk afgeleverd! Kunnen er volop van genieten. Heel erg bedankt!!!

Berend en Petronella Kooi

Windveren en dakgoten

19 november 2020

De mensen van Uw bedrijf hebben bij ons de windveren en de dakgoten vervangen door kunststofmateriaal. De werkzaamheden zijn door zeer vriendelijk personeel uitstekend uitgevoerd. Wij zijn uitermate tevreden over het bedrijf en het personeel.

Hilbrand Nieboer

Vakwerk

15 november 2020

2 weken geleden hebben Tim en Chris ons huis voorzien van kunststof kozijnen, gevelbekleding en deuren, dat hebben ze voortreffelijk gedaan, vooral de netheid hoe ze s’middags ons huis verlieten was bijzonder. We zijn heel tevreden.

Theo en Jannie

Kunststof kozijnen plus schuifpui.

8 november 2020

Ons hele huis is vervangen met kunststof kozijnen van holthaus. Wij hebben zorgvuldig contact gehad en gehouden over onze wensen en konden elke keer weer aanpassen wanneer we dit wilden. Alles zit er in en we zijn super tevreden. Vriendelijke jongens en echt vakwerk. Wij konden gewoon aan het werk en de jongens lieten alles keurig netjes achter. Het resultaat is nog mooier dan verwacht en het is netjes afgewerkt. Wij zouden Holthaus dan ook zeker aanbevelen voor iedereen!

Robbert en Melanie

Plaatsing kozijnen.

30 oktober 2020

Super service bij Holthaus, ook als er een raam wordt geplaatst wat niet aan de verwachting voldoet. Na een mail direct contact met ons en binnen twee weken een compleet nieuw kunststof kozijn met hr ++ glas geplaatst. Dat is pas echte service. En natuurlijk is er netjes gewerkt en alles opgeruimd.

Een firma die ik van harte aanbeveel!

Jan Bosgra

Laat hier uw beoordeling achter

Bent u erg tevreden met de service en diensten die Holthaus heeft geleverd? Of wilt u ons gewoon bedanken?

Laat dan uw beoordeling achter. 

Woning voorzien van een kunststof kozijnen en kunststof deur op maat gemaakt door Holthaus.
Scroll naar boven

Wij zijn op vakantie van
25 maart 2024 tot 1 april 2024!

Op dinsdag 2 april 2024 zullen wij weer voor u klaar staan!

Over op kunststof in 2024?

Wilt u ook over op kunststof?

Wilt u graag over op kunststof kozijnen of deuren?

Weet u nog niet zeker of het wat voor uw woning is of wat er mogelijk is?

Vanwege de grote vraag op dit moment kan er een langere wachttijd zijn totdat u uw offerte ontvangt.