Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Zeer zeker aan te raden!

5,0 score
12 februari 2019

Wij hebben onze woning volledig voorzien van kunstofkozijnen met keraliet tussen gedeelte en antraciet via Holthaus, wij zijn zeer tevreden over service een 10 uit 10 het eindproduct 10 uit 10 en de prijs 10 uit 10! Bedankt en ga zo door groeten Patrick en Diana aus Nieuw Dordrecht

Patrick Piek

Vakwerk!

5,0 score
8 februari 2019

Holthaus heeft in ons huis de gehele voor- en achtergevel vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas geplaatst en het houtwerk vervangen. Een flinke klus, maar het is erg mooi geworden. Alexander Welder en o.a. zijn collega Marc Hinderiks hebben goed werk geleverd en heel hard gewerkt (in de regen en sneeuw). Alex is een echte vakman, werkt heel nauwkeurig en heeft er een goed oog voor. Een specialist waar je met een gerust hart je huis aan toevertrouwd.

Charissa Roossien

opknapbeurt gevel

5,0 score
8 februari 2019

Afgelopen week heeft de firma Holthaus ons raamkozijn en de gevelbekleding vervangen.
Uitstekend werk geleverd in een barre omstandigheden .Vorst en sneeuw.
Ismael Ozdamar, Leon,Julien en Jannik hebben uitstekend werk geleverd.

J.H.Kopp

Complete vernieuwing kozijnen, deuren en gevelbeplating. Prachtig resultaat.

5,0 score
8 februari 2019

De jongens zijn vanochtend net weggereden, na dik 7 dagen werk. En wij zijn reuze blij met het werk dat ze geleverd hebben. De oude kozijnen waren aan vervanging toe. De vier buren hier hadden al bij Holthaus hun huis laten doen en waren tevreden, dus onze eerste stap was daarheen. Ook nog even op de fabriek gekeken en in totaal drie afspraken alles geregeld. Deze week hebben ‘de jongens’ de afspraken op papier omgezet in echte kozijnen, deuren, ramen en kunststof beplating, Keralit. En alles, van drempel tot en met de dakgoot zit er strak in. Lekker nooit meer verven op de ladder (van de buurman).
Er wordt ook lovend geschreven over de jongens die het werk uitvoeren. Terecht, het was gewoon gezellig en ik heb mijn Duits een beetje ‘geübt’ hoewel er vaak ook een Nederlandse jongen bij was. Dus als je Duits spreken niet ziet zitten, Nederlands kan ook. Heel netjes afgewerkt, keurig opgeruimd en de kleine dingetjes ook geregeld. We hadden een nieuwe deurbel gekocht bij de lokale vestiging van Hornbach, en die hebben ze ook netjes gemonteerd. Kortom, helemaal top. Herzlichen dank.

Jan Struiving

Plaatsen nieuwe kozijnen

5,0 score
8 februari 2019

In drie dagen tijd nieuwe kozijnen in ons huis geplaatst.
Medewerkers hebben zeer netje gewerkt.
Kozijn top afgewerkt en in het geheel geen Rommel achter gelaten.
Zeer tevreden klant en beslist positief, van aanbod tot aflevering.

Fam. Jan Kruit

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.