Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Kozijnen en deuren

Rated 5 out of 5
16 november 2019

Eind oktober hebben Alexander en Marc, in mijn huis alle kozijnen en deuren vervangen.
Ze werken erg nauwkeurig en ruimen alles netjes op en niet onbelangrijk ze hebben veel plezier in hun werk.
Ik ben erg tevreden!

Petra Nijdam

Schuifpui en nieuwe kozijnen

Rated 5 out of 5
16 november 2019

Afgelopen week, 11 en 12 november 2019, hebben Andreas, Patrick en Michael een kunststof schuifpui en kozijnen geplaatst. Alles is zeer goed ingemeten. Kwaliteit van de schuifpui is uitstekend. Alles zeer goed en netjes afgewerkt en alles weer schoon opgeleverd. Kortom Andreas, Patrick en Michael hebben zeer netjes en goed gewerkt! Wij zijn heel erg tevreden en kunnen Holthaus van harte aanbevelen.

Louis en Yvonne Krauts

Kozijnen/Deuren en schuifpui

Rated 5 out of 5
4 november 2019

vanaf 28 oktober zijn de mannen van Holthaus bij ons geweest voor het plaatsen van nieuwe kozijnen, deuren en een schuifpui.
Ze hebben keurig werk verricht, en werken zeer netjes. Wij willen dan ook Patrick en Andreas bedanken voor het plaatsen van dit alles, zeer goed en vakkundig gedaan.
Fam Stam Holwierde

Gert stam

Kozijnen en deuren

Rated 5 out of 5
1 november 2019

Afgelopen week zijn alle kozijnen en deuren vervangen door kunststof. Heiner, Jens en Keno hebben alles keurig en perfect afgewerkt en netjes achtergelaten. Prima vaklui en zeer klantvriendelijk. Alle dagen alles opgeruimd, gestofzuigd en aangeveegd. Ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en de prachtige uitstraling van het geheel. Holthaus zal ik zeker aanbevelen .

Gerard Heller

kozijnen en deuren

Rated 5 out of 5
28 oktober 2019

De afgelopen week alle kozijnen en deuren vervangen door kunststof. Andreas, Eike en Patrick hebben iedere dag perfect werk geleverd. Alle dagen werd alles opgeruimd, gestofzuigd en aangeveegd. Alles keurig afgewerkt en zeer netjes achter gelaten. Zeker een pluim voor de mannen. Holthaus is zeker een aanrader.

JK. Nijlaan

Onze producten

Projecten

Laatste nieuws

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.