Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Werkzaamheden plaatsen kozijnen

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

Vorige week plaatsen van kozijnen

Het uitvoerend personeel Andreas,Patrick,Keno zijn wij zeer tevreden over alles keurig geplaatst en opgeruimd.

Henk Cazemier

Geweldig !!!

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

Gisteren de werkzaamheden afgerond door Hans, Ralph en Julien. We zijn zeer tevreden. Alle kozijnen zijn vervangen. Het ziet er geweldig. Wij kunnen weer tientallen jaren vooruit. Holthaus; herzlichen dank fur die gute Arbeit.

Ben vd Molen

Plaatsen kozijnen

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Eind 2019 jaar besloten onze buren en wij tot de aanschaf van kunststof kozijnen. Via Bellingwolde, waar we het gevoel kregen niet welkom te zijn zonder afspraak, kwamen we in Rhede bij Holthuis uit.

Ondanks dat we ook hier geen afspraak hadden, werden we hartelijk welkom geheten door Wolfgang Otto. We hebben zelfs een rondleiding gehad in de fabriek waar de kozijnen in eigen beheer worden gemaakt. Tijdens een tweede bezoek werden spijkers met koppen geslagen. Perfect werd meegedacht in de persoonlijke situatie van beide gezinnen. Ook de prijs was vergelijkbaar met anderen.

Op 8 juni 2020 was het dan zover. Meester Ismael kwam aanrijden met zijn leerling Sharam. Oude kozijnen werden uitgebroken en nieuwe kozijnen (kozienchen) werden geplaatst. Aan het eind van iedere werkdag dag werden de oude kozijnen afgevoerd en werd er geveegd en gestofzuigd.

Na het plaatsen van de kozijnen kwam de afwerking binnen. Het viel op dat Ismael voor alle situaties een oplossing had. Tegels braken tijdens het slopen af in de badkamer, maar Ismael maakte een kunststof ombouw en het zag er beter uit als ooit tevoren. En dit was maar een voorbeeld van het perfect afgeleverde werk.

Chapeau voor de afdeling advies en verkoop en voor de mensen in de productie. We zijn heel tevreden.

En nee, we worden niet betaald voor deze positieve reactie.

Fam Kraai, Hoogezand.

Bram en Annet Kraai

Plaatsen kunststof kozijnen

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

gisteren en woensdag zijn Chris,Tim en Lars bij ons geweest om de kunststof kozijnen te plaatsen.

Het ging om de kozijnen van de slaapkamer en de woonkamer. Deze mannen hebben vakwerk geleverd.

Tevens hebben ze iedere keer als ze ergens klaar waren alles tot in de puntjes opgeruimd en denken heel goed mee gewoon een super team en gezellig team. Dit team verdiend een dikke pluim voor hun werk.

met vriendelijke groet

Daniel en Shasta de Wal

Familie de Wal

Nieuwe deur, Windveren, Gevelbeplating.

Rated 5 out of 5
18 juni 2020

De firma Holthaus prima advies en prijs ook goed, Werkzaamheden zeer goed uitgevoerd door Alexander en maatjes Keno 1en 2.

Na de werkzaamheden alles keurig netjes schoongemaakt en opgeruimd.

Wij zijn zeeeer tevreden.

Yvonne en Piet.

Pieter Lubberts

Mededeling

Op dit moment hebben we lange montagetijden, we bespreken graag met u de planning van de montage of levering bij een personlijke gesprek.