Beoordeling

Klant recenties

Tevreden met onze diensten en service? Laat dan uw beoordeling achter.Β 

Of wilt u weten wat andere klanten van ons vonden of hoe zij ons hebben ervaren?
Bekijk dan de onderstaande beoordelingen.

Prachtige verbouwing van mijn huis

Locatie:Assen
21 maart 2024

Na een bezoek en offerte kwamen Christan en Geerd Jan de totale voorkant en achterkant van mijn huis isoleren met keraliet, kozijnen, ramen en voordeur. Wat een vakmanschap bij deze mannen van Holthaus. Met z’n tweetjes ( met ondersteuning van uitzendkracht). Super zorgvuldig en netjes gewerkt. Echt πŸ‘ŒπŸ» super. Onwijs blij hoe mijn huis geworden is. Goed overleg met Christian en Geerd Jan en als je wat vraagt kreeg je geen nee. Vakmanschap is meesterschap dat geldt zeker voor deze beide mannen.

Foto’s laten zien hoe het is gegaan.

Heel blij met mijn Holthaus huisπŸ‘ŒπŸ»πŸ™πŸ»

Mia Jansen

kozijnen plaatsen

Locatie:Vlagtwedde
18 maart 2024

We zijn erg tevreden met en plaatsen van de kozijnen en het personeel. We hopen dat wanneer de rest van onze kozijnen worden geplaats, dat Lars en Ricardo hier ook bij aanwezig zijn.

Buntjer

Vakkundig, snel en keurig afgewerkte kunststofkozijnen en buitendeur in 2 halve dag geplaatst!

Locatie:Uithuizen
14 maart 2024

Deze week 9 raamkozijnen en een buitendeur laten vervangen door kunststofkozijnen. Waarvan 6 stuks op de bovenverdieping, waar nog enkel glas in zat. En ook een buitendeur. En in de woonkamer 3 raamkozijnen laten vervangen van kunststofkozijnen. Zie enkele foto’s. Uitgevoerd door vakkundige werklieden Lars Boelen en Ricardo van der Laan. Kortom, Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Gerlof Boersma

mir fehlen Superlative

Locatie:Scheemda
11 maart 2024

Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing van de deuren en kozijnen een goed gevoel gehad bij de mensen van Holthaus. Speciale dank aan Andreas, Patrick en collega’s die bij ons geweest zijn, alles super netjes afgewerkt.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Ook niet onbelangrijk, Tischlerei Holthaus hanteert zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.

Erik Georg

Vakmanschap is meesterschap

Locatie:Delfzijl
11 maart 2024

Nieuwe kozijnen in de kamer geplaatst met een tuindeur erin.

Op de zolder nieuwe ramen geplaatst. Een hele verbetering, want er zat nog enkel glas in!!

Tevens een nieuwe schuurdeur aangebracht. Zeer degelijk materiaal.

De medewerkers waren uiterst correct en werden door Alexander goed aangestuurd.

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Anneke

Laat hier uw beoordeling achter

Bent u erg tevreden met de service en diensten die Holthaus heeft geleverd? Of wilt u ons gewoon bedanken?

Laat dan uw beoordeling achter.Β 

Woning voorzien van een kunststof kozijnen en kunststof deur op maat gemaakt door Holthaus.
Scroll naar boven

Wij zijn op vakantie van
25 maart 2024 tot 1 april 2024!

Op dinsdag 2 april 2024 zullen wij weer voor u klaar staan!

Over op kunststof in 2024?

Wilt u ook over op kunststof?

Wilt u graag over op kunststof kozijnen of deuren?

Weet u nog niet zeker of het wat voor uw woning is of wat er mogelijk is?

Vanwege de grote vraag op dit moment kan er een langere wachttijd zijn totdat u uw offerte ontvangt.Β