Daar wij momenteel een hoge werkdruk en veel montages hebben zijn wij helaas momenteel niet bereikbaar via chat of whatsapp. Wij hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie.
Door langdurige ziekte binnen ons bedrijf duurt het ongeveer twee tot drie weken dat u van ons een offerte kan verwachten. We hopen op begrip voor de situatie.

Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Vakwerk!

5,0 rating
8 februari 2019

Holthaus heeft in ons huis de gehele voor- en achtergevel vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas geplaatst en het houtwerk vervangen. Een flinke klus, maar het is erg mooi geworden. Alexander Welder en o.a. zijn collega Marc Hinderiks hebben goed werk geleverd en heel hard gewerkt (in de regen en sneeuw). Alex is een echte vakman, werkt heel nauwkeurig en heeft er een goed oog voor. Een specialist waar je met een gerust hart je huis aan toevertrouwd.

Charissa Roossien

opknapbeurt gevel

5,0 rating
8 februari 2019

Afgelopen week heeft de firma Holthaus ons raamkozijn en de gevelbekleding vervangen.
Uitstekend werk geleverd in een barre omstandigheden .Vorst en sneeuw.
Ismael Ozdamar, Leon,Julien en Jannik hebben uitstekend werk geleverd.

J.H.Kopp

Complete vernieuwing kozijnen, deuren en gevelbeplating. Prachtig resultaat.

5,0 rating
8 februari 2019

De jongens zijn vanochtend net weggereden, na dik 7 dagen werk. En wij zijn reuze blij met het werk dat ze geleverd hebben. De oude kozijnen waren aan vervanging toe. De vier buren hier hadden al bij Holthaus hun huis laten doen en waren tevreden, dus onze eerste stap was daarheen. Ook nog even op de fabriek gekeken en in totaal drie afspraken alles geregeld. Deze week hebben ‘de jongens’ de afspraken op papier omgezet in echte kozijnen, deuren, ramen en kunststof beplating, Keralit. En alles, van drempel tot en met de dakgoot zit er strak in. Lekker nooit meer verven op de ladder (van de buurman).
Er wordt ook lovend geschreven over de jongens die het werk uitvoeren. Terecht, het was gewoon gezellig en ik heb mijn Duits een beetje ‘geübt’ hoewel er vaak ook een Nederlandse jongen bij was. Dus als je Duits spreken niet ziet zitten, Nederlands kan ook. Heel netjes afgewerkt, keurig opgeruimd en de kleine dingetjes ook geregeld. We hadden een nieuwe deurbel gekocht bij de lokale vestiging van Hornbach, en die hebben ze ook netjes gemonteerd. Kortom, helemaal top. Herzlichen dank.

Jan Struiving

Plaatsen nieuwe kozijnen

5,0 rating
8 februari 2019

In drie dagen tijd nieuwe kozijnen in ons huis geplaatst.
Medewerkers hebben zeer netje gewerkt.
Kozijn top afgewerkt en in het geheel geen Rommel achter gelaten.
Zeer tevreden klant en beslist positief, van aanbod tot aflevering.

Fam. Jan Kruit

Montage kunststof kozijnen en deur

5,0 rating
22 januari 2019

Ik ben eigenaar van een oude notariswoning (uit 1880) in Stadskanaal. De originele kozijnen waren getoogd en van de 3 leveranciers die langs zijn geweest was er niet een die dit kon aanbieden. De opmerking was ‘er kunnen beter gewone vierkante kozijnen in’. Tot een buurman mij tipte over Holthaus kozijnen. Hij was zeer enthousiast over ze, vooral omdat ze volgens hem zo goed met je mee denken. Gerhard van Holthaus kwam bij ons thuis langs en het eerste dat hij zei was ‘wat prachtig die getoogde kozijnen, dit moet je vooral zo laten’. Holthaus bleek namelijk perfect in staat om de originele kozijnen te evenaren. Het eindresultaat is perfect geworden. Kunststof kozijnen maar met oog voor het nostalgische pand. Ik kan Holthaus van harte aanbevelen.

Anton de Goede