Beoordeling

Wij maken nu gebruik van een review systeem,  wilt u de berichten uit ons oude gastenboek bekijken?

Plaatsen kunstof kozijnen

5,0 rating
26 februari 2019

Na vorig najaar al de afspraken te hebben gemaakt, kwamen ze op maandag 18 feb. met 2 ploegen onze nieuwe kozijnen plaatsen.
Keurig op tijd en na de eerste dag zaten er al 6 van de 10 nieuwe kozijnen in.
Alles netjes afgemaakt en schoon gemaakt.
Nette werknemers en zeer goed werk afgeleverd. Na 3 dagen was alles kant en klaar.
Tijdens het opmeten gaven de vertegenwoordigers goede tips over de kleur in de kozijnen.
Wij zijn 100% tevreden en zullen dit bedrijf zeer zeker aanraden bij fam. e.d.

Fam. Jans van der Klei

Christian en Christian,vakwerk in Groningen!

5,0 rating
26 februari 2019

Afgelopen week zijn er kozijnen op de bovenverdieping geplaatst. Vlot en gedegen vakwerk van de twee mannen, Christian en Christian. Zeer tevreden over hun inzet, laten hun kwaliteit zien en denken mee. Complimenten voor de nette afwerking en hun vriendelijkheid. Een van de ramen zat boven een glazen carport, geen probleem, Christian Schutte bedacht een simpel en helder plan. Zonder problemen hebben de mannen het kozijn verwijderd.
Tischlerei Holthaus is een aanrader, goede prijs-kwaliteit verhouding en men levert kwaliteit!

Anneke Dalmolen

Rink Groningen

5,0 rating
12 februari 2019

Nieuwe kozijnen op de bovenverdieping. Super gedaan. Vakkundig, snel, nauwkeurig. Prettige werklui die hun vak verstaan. Goede prijs.. niets op aan te merken. Voor de volgende klus nemen we zeker contact op. Zoals we in Groningen zeggen: kon minder!!! En dat is een groot compliment!

Jacko Rink

Zeer zeker aan te raden!

5,0 rating
12 februari 2019

Wij hebben onze woning volledig voorzien van kunstofkozijnen met keraliet tussen gedeelte en antraciet via Holthaus, wij zijn zeer tevreden over service een 10 uit 10 het eindproduct 10 uit 10 en de prijs 10 uit 10! Bedankt en ga zo door groeten Patrick en Diana aus Nieuw Dordrecht

Patrick Piek

Vakwerk!

5,0 rating
8 februari 2019

Holthaus heeft in ons huis de gehele voor- en achtergevel vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas geplaatst en het houtwerk vervangen. Een flinke klus, maar het is erg mooi geworden. Alexander Welder en o.a. zijn collega Marc Hinderiks hebben goed werk geleverd en heel hard gewerkt (in de regen en sneeuw). Alex is een echte vakman, werkt heel nauwkeurig en heeft er een goed oog voor. Een specialist waar je met een gerust hart je huis aan toevertrouwd.

Charissa Roossien