Onderstaande berichten zijn overgenomen van onze oude website.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
423 berichten.
Delfzijl J.J.Dekker Delfzijl J.J.Dekker schreef op 31 januari 2017 om 08:33:
Zoals vele in het aardbeving gebied hadden wij recht op de waarde vermeerder regeling. Wij hebben gekozen voor o.a. gevel isolatie met keralyt schroten. Prompt volgens afspraak stond op 15 januari Holthaus voor de deur!! Ondanks de kou!! Er is door Heiner en Peter zeer goede en nauw gezette arbeid verricht! Tussen de middag hebben we de heren op gewarmd met hete soep wat ook zeer gewaardeerd werd. Alles werd ook direct netjes opgeruimd. Een echte aanrader!!
Musselkanaal, Douma Musselkanaal, Douma schreef op 30 januari 2017 om 18:30:
Wat een enorm goede service. Een paar keer gesprek gehad tot in detail hoe we het wilden. Ook een rondleiding door de fabriek gehad. Er kan Nederlands gesproken worden. Bovenverdieping voorzien van nieuwe kozijnen. Er is heel netjes gewerkt. De stijl van het huis meegenomen en en bijna nagemaakt. Erg mooi, het past er goed bij. We zijn zeer tevreden. Aan het eind van iedere dag werd al het rommel keurig opgeruimd en gestofzuigd. Er werden iedere dag lopers uitgelegd zodat de vloer niet beschadigd of vies zou worden.
Nieuwe Pekela, Fam. de Voogd Nieuwe Pekela, Fam. de Voogd schreef op 13 januari 2017 om 20:04:
Door de goede ervaring vanuit het jaar 2003(het hele huis van nieuwe kunststof kozijn laten voorzien) hadden we weer besloten om het vervangen van een tweetal dakkapellen door Holthaus uit Brual te laten uitvoeren. Door hun gedegen vakmanschap en kundigheid van de firma, en het netjes opleveren van het geheel heeft ons een goed gevoel bezorgd. Heiner, Peter en leerling Marc hebben in de storm en de regen van 11januari 2017 er voor gezorgd dat de dakkapellen snel weer werden dicht gebouwd.
Veendam, Ger en May Veendam, Ger en May schreef op 3 december 2016 om 11:40:
Op 14 november 2016 was het dan zover: gehele voorgevel en achtergevel van een drive-in renoveren. Alle houten kozijnen zijn gerenoveerd, en vervangen door kunststof kozijnen, en de gevel is geïsoleerd en daarna afgewerkt met Keralit. Het resultaat is fantastisch. Zowel de afwerking aan de buitenzijde als de binnenzijde staat op hoog niveau. Wij zijn zeer tevreden. Het personeel is erg vriendelijk, overlegt goed tijdens de werkzaamheden, en op vragen wordt goed gereageerd. Ook de adviezen waren goed. Het personeel heeft keihard gewerkt en regelmatig vraagt men of de klant tevreden is. Elke dag wordt alles netjes aangeveegd en wordt alles schoon achtergelaten. Prima! Bedankt Heiner, Peter, Herman, Janik en Eike. Zoals de duitsers zeggen: Gerne mal wieder!
Gasselternijveen, L&B Gasselternijveen, L&B schreef op 1 december 2016 om 16:42:
Wij hebben de achtergevel van ons huis laten voorzien van kunststof kozijnen. Men heeft ons goed geholpen bij het definitief bepalen van wat we precies wilden. Voor het vervangen van 2 slaapkamerramen, achterdeur met bijkeukenraam en twee grote keukenramen werden 3 dagen gepland. Er werd netjes en nauwkeurig gewerkt. Elke dag werd de boel netjes achtergelaten. Na 3 dagen was alles prima in orde. Wij zijn erg tevreden over advies en uitvoering van de werkzaamheden. Wij komen zeker terug bij Holthaus!
Bedum, Fam. Folkers Bedum, Fam. Folkers schreef op 27 november 2016 om 14:56:
Tim en Ingo hebben bij ons de zijgevel, raam trapopgang, badkamerraam en dakgootombouw vervangen. Er zat veel werk in de opbouw. Oude troep wat er af moest (zat er al 40 jaar) en dus geen goede basis om de nieuwe gevel aan te bevestigen. Het weer hielp ook niet mee. De verwachting dat het in 4 dagen klaar zou zijn is dan ook niet gelukt. De 5de dag werd hard werken. De dakgootombouw werd als laatste geplaatst. Er is toen gekozen om de ombouw tegen de bestaande te plaatsten. Hier waren we niet tevreden over. Hier is Tim nog voor terug geweest en heeft dit keurig opgelost. Verder waren er nog wat minpunten in de afwerking. Lelijke kitranden, beschadigde scharnieren en flinke kier waar 2 lijsten bij elkaar kwamen. Hier contact over gehad met kantoor en dit werd ook gezien door Tim. Ook dit heeft Tim allemaal keurig opgelost. We zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Het contact verliep erg goed. Bij een volgende klus weten we Holthaus weer te vinden.
Wedde, Familie Opheikens Wedde, Familie Opheikens schreef op 18 november 2016 om 15:35:
In week 46 zijn al onze kozijnen vervangen. Dit is snel en netjes gedaan! Alle rommel werd elke dag opgeruimd en als we vragen hadden kregen wij vriendelijk en duidelijk antwoord. Elke dag vroegen ze of alles naar wens was. Problemen werden vakkundig opgelost en netjes afgewerkt. Binnen vijf dagen hebben Ismail en Kai negen kozijnen, een deur en windveren vervangen. Leuke mannen en prima service. Super gedaan en heel erg bedankt! Ook voor het boeketje. Groetjes! Jan, Janneke, Gerda en Willeke Opheikens
Sellingen, Familie de Boer Sellingen, Familie de Boer schreef op 16 november 2016 om 19:47:
September 2016, renovatie ex Acantus woning in Sellingen Wederom contact gezocht met Holthaus om opnieuw maar nu bij onszelf kozijnen te vervangen. Zo\'n geweldige ervaring met Holthaus gehad, oude 2 onder 1 kapper helemaal voorzien van kunststof kozijnen, de woning is zo mooi geworden, ziet er zo strak en netjes uit. De afwerking overtrof onze verwachting, gewoon een super bedrijf, waar de klant als \"koning\" wordt behandeld. Onze dank is groot, Danke Thomas en Kai en ?, wij zien jullie snel weer, maar nu bij ons eigen huis.
leek heikamp leek heikamp schreef op 11 november 2016 om 18:45:
Op 7 en 8 november zijn bij mij op de bovenverdieping 4 kunstofkozijnen geplaatst dit tot grote tevredenheid. Je hoeft je nergens zorgen over maken want alles wordt keurig afgewerk en de troep wordt netjes opgeruimd. Deze firma kan ik van harte aanbevelen, prima werk en goede kwaliteit.
Berends Adorp Berends Adorp schreef op 11 november 2016 om 11:04:
Eerst al ramen laten doen en nu 2 terrasdeuren laten plaatsen door de firma holthaus . Ze leveren goed werk en ruimen alles netjes op
fam. Willems fam. Willems schreef op 23 oktober 2016 om 11:55:
Afegelopen week hebben wij de achterkant van ons huis laten voorzien van kunststofkozijnen. Wat een vakwerk hebben Paul, Patrick en de tweede dag ook nog Peter geleverd. Alles wat in het gastenboek staat kunnen wij dik onderstrepen.Zelfs het kattenluikje (met sensor)werd weer vakkundig in de nieuwe deur gezet. Onze complimenten. De drie P\'s: nogmaals bedankt voor de gezellige samenwerking . we zullen de firma Holthaus bij iedereen aanbevelen. vriendelijke groeten Peter en Anneke Willems
Ten Boer, Stoffers Ten Boer, Stoffers schreef op 18 oktober 2016 om 10:08:
Afgelopen Augustus hebben wij 2 weken medewerkers van Holthaus over de vloer gehad. Ze hebben bij ons hout voor kunststof vervangen (keralit) en de kozijnen op de bovenverdieping vervangen voor kunststof. We zijn van te voren een keer in de showroom geweest en er is een medewerker bij ons geweest voor het meetwerk. Beide keren werd goed met ons meegedacht en kregen we advies op maat. Alle medewerkers die wij hebben ontmoet van Holthaus waren erg vriendelijk, professioneel, betrouwbaar en goed gestemd. Ze hebben netjes gewerkt, hard gewerkt, alles keurig achtergelaten met een mooi resultaat. Wij zijn erg tevreden en zullen in de toekomst, mochten we nog meer hout willen vervangen voor kunststof, zeker weer voor Holthaus kiezen. Maaike en Arjan.
Bas Lulf Bas Lulf schreef op 13 oktober 2016 om 11:56:
Zeer tevreden over de plaatsing van een nieuwe achtergevel van mijn huis in Camminghaburen, Leeuwarden. Heel leuk enthousiast bouwteam op bezoek gehad gedurende twee-en-een-halve dag en volgens een goede planning is er zorgvuldig geinstalleerd. Een volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van Holthaus. Hartelijk dank voor al het werk wat is verricht!
Westerlee Kuiper Westerlee Kuiper schreef op 30 augustus 2016 om 14:28:
Wij zijn ook zeer tevreden met de wijze waarop team Tim, bij ons de 4 nieuwe kunststof kozijnen hebben geplaatst. In anderhalve dag een dag met 3 pers, de tweede dag met 2 pers. Alles werd vakkundig geplaatst en keurig netjes achter gelaten. Volgende keer weer Holthaus. Fam Kuiper
assen fam. Pool assen fam. Pool schreef op 26 augustus 2016 om 13:20:
De afgelopen twee jaar hebben medewerkers van de firma Holthaus een kunststof schuifpui en kunststof kozijnen boven en beneden alle met HR++ glas, een kunststof achterdeur en de bekleding van een dakkapel met Keralit geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat (prijs en uitvoering) en de medewerkers (vakkundig en sympathiek). Zeker aan te bevelen.
Roden, Hans & Tineke Schulten Roden, Hans & Tineke Schulten schreef op 18 augustus 2016 om 19:15:
In de eerste 2 weken van augustus zijn in ons huis op de begane grond 9 houten kozijnen vervangen door kunststof-kozijnen. Onder leiding van Alexander en Janik heeft een team van wel 8 vakmensen ECHT vakwerk geleverd. Wij zijn er zeer tevreden mee. Hartelijke dank voor de prima service en geleverde kwaliteit!!! Hans & Tineke Schulten.
Slochteren Slochteren schreef op 6 augustus 2016 om 12:51:
Dit is de derde keer dat de firma Holthaus bij mij kozijnen heeft geplaatst. Van 13 tot en met 15 juni zijn Thomas, Ismael, Andreas en hun hulpen aan het werk geweest. Ook deze keer ben ik weer zeer tevreden. Er wordt netjes gewerkt. Aan het einde van de dag wordt alles weer opgeruimd. Bedankt!
Hoogeveen, Jan & Ineke Hoogeveen, Jan & Ineke schreef op 17 juli 2016 om 13:02:
In juli 2016 heeft de Firma Holthaus ons huis voorzien van kunststof kozijnen. Het ziet er fantastisch uit. Wat een vakmensen zijn Ismail en Kai. Later kwamen ook Thomas, Peter en Andreas erbij. We krijgen veel complimenten voor het resultaat. Daarbij was het nog gezellig ook. Tot besluit kregen we een bloemetje, dat was helemaal een verrassing. We bevelen Firma Holthaus van harte aan. Jan & Ineke
Groningen Groningen schreef op 16 juli 2016 om 17:18:
Twee dagen Thomas en Paul over de vloer gehad om de kozijnen aan de voor- en achterzijde te vervangen. Wij hebben dit bedrijf als zeer prettig ervaren. De mannen weten hoe ze zaken aan moeten pakken. En stellen hoge eisen aan het plaatsen van de kozijnen. Naast het werken was het gewoon gezellig met elkaar. htK4gt
Anita Loonstra, Harkstede Anita Loonstra, Harkstede schreef op 12 juni 2016 om 18:12:
Vorig jaar zijn mijn kozijnen aan de voorkant van het huis vervangen en deze week hebben Ismail, Kai en Patrick de kozijnen achter geplaatst. Het ziet er prachtig uit! Na het inmeten werden de kozijnen snel geleverd. Er is hard gewerkt en alles wordt netjes en schoon achter gelaten. Ook het bloemetje bij aanvang van de klus laat de klantvriendelijkheid zien. Een aanrader!